Victorie cu emoții și scântei Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 116 Vizualizări

Victorie cu emoții și scântei

Prima partidă oficială din acest an pentru echipa de futsal CSM Târgu-Mureș a fost una cu de toate. Adversara mureșenilor în partida de pe teren propriu disputată sâmbătă seara cu Ceahlăul Piatra Neamț a fost câștigată cu scorul de 7-3, după ce la pauză oaspeții conduceau cu 2-1.

Lideră în liga secundă, formația mureșeană era favorită în această etapă a X-a, prima din retur, dar era de așteptat ca jocul să fie dificil în fața unei formații pe care au învins-o cu greu și în meciul de debut al ediției, încheiat 8-6.

Echipa antrenorului Lucian Nicușan a dominat partida, dar a trecut prin mari emoții din cauza erorilor din defensivă. Nemțenii au deschis scorul în minutul 5, prin Avram, în urma unei pase greșite a lui Țipău. Gazdele au egalat în minutul 10, prin Iszlai Richard, au irosit apoi câteva bune situații de a prelua conducerea, dar tot Ceahlăul a fost cea care a mai înscris până la pauză. În minutul 16, pe un contraatac, scorul a devenit 1-2, când Grigoriță a reușit să fructifice o ieșire neinspirată a portarului mureșean.

 

Rezultat întors, aproape încăierare generală spre final

 

La reluare tot mureșenii au dominat la posesie, dar o nouă greșeală în defensivă a dus scorul la 1-3 în minutul 5, gol reușit de Bordeanu. Gluma părea să se îngroașe. Mureșenii au scos portarul, dar au reușit să fructifice superioritatea numerică în faza ofensivă abia în minutul 31, prin Aramă și a reușit egalarea printr-un autogol semnat de Nistor în același minut, la un contraatac rapid în care nemțeanul nu a reușit să evite golul iminent și a trimis în propria poartă. Două minute mai târziu gazdele au trecut la conducere, când Nagy Norbert a făcut 4-3, în urma unui șut deviat. Țipău a dublat avantajul echipei în minutul 34 în urma unei combinații rapide cu Szabo. Oaspeții au încercat să riposteze, dar au provocat cu cinci minute înainte de final o fază care a dus aproape la o încăierare generală. În urma unei intervenții dure a lui Avram asupra lui Răzvan Cătinean, portarului mureșenilor, acesta vede al doilea galben și este eliminat. În urma altercației generate au mai văzut cartonașe roșii portarul de rezervă al mureșenilor, Mihai Tătar, dar și Avram de la nemțeni. Cu doi oameni în plus pe teren, deci 4 contra 2, CSM reușește să se desprindă la 6-3 în minutul 36, prin același Vlad Țăpău, care după un minut i-a oferit pasa de gol lui Ovidiu Aramă. Acesta a stabilit scorul final când echipa sa mai avea superioritate numerică de un om. Deși diferența de pe tabelă pare să arate altceva, CSM reușește să se impună cu greu în fața nemțenilor, dar își păstrează prima poziție, la 3 puncte față de a doua clasată, Fortius Buzău. Următorul joc al liderului va fi peste o săptămână, pe terenul celei de-a doua echipe mureșene, Pro Tineret Sighișoara, în 3 februarie. După o altă săptămână, sâmbătă, 10 februarie, de la ora 17.00, vor avea un prim contact cu echipele din primul eșalon. Este vorba despre partida din „optimile” Cupei României, cu Futsal Poli Iași, pe care o vor susține pe teren propriu.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE