Ludovic Orban, anunţ de ultimă oră despre lista PNL pentru europarlamentare Stiri nationale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 300 Vizualizări

Ludovic Orban, anunţ de ultimă oră despre lista PNL pentru europarlamentare

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, 2 februarie, la Cluj Napoca, că lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare va fi stabilită în jurul datei de 15 februarie în Biroul Politic Naţional, iar până atunci nu pot exista nemulţumiri cu privire la această listă, informează www.agerpres.ro.
Prezent sâmbătă la Cluj-Napoca, unde a participat la şedinţa regională Nord-Vest a PNL, liderul liberal a fost întrebat într-o conferinţă de presă cum comentează solicitarea liderului PNL Timiş, Nicolae Robu, de democratizare a deciziei, respectiv ca lista să fie supusă votului secret în Colegiile Directoare Judeţene ale partidului.
“Nemulţumiri? Nu poate exista nicio nemulţumire cu privire la listă atâta timp cât lista nu este decisă în organismele statutare. (…) Nu am avut o discuţie, dar nu poate exista nicio nemulţumire legată de listă pentru că această listă nu este votată în organismele statutare şi nu e stabilită. Deci încă nu există o listă”, a spus Ludovic Orban, citat de Agerpres.
Conform aceleiaşi surse, liderul liberal a precizat că lista cu candidaţii la alegerile europarlamentare va fi votată de preşedinţii filiale, în baza mandatului pe care îl vor primi de la filiale şi a prevederilor statutare.
Totodată, Ludovic Orban a mai precizat că “lista pentru alegerile europarlamentare va avea o reprezentare echilibrată.”
(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE