Firmele mureşene, invitate la China Expo Budapesta! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 383 Vizualizări

Firmele mureşene, invitate la China Expo Budapesta!

Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș a fost vizitată miercuri, 6 februarie, de o delegaţie alcătuită din Zsuzsanna Gal – şef Departament Business și Valasinyovszki Lilla – asistent Departament Business din partea CECZ Budapesta (Central European Cooperation Zone), o companie înfiinţată în Budapesta de Ministerul Chinez al Comerţului cu scopul de a impulsiona relaţiile economice dintre companiile chinezeşti şi companii din ţările din Centrul şi Estul Europei, însoţite de Sandor Rus, preşedintele Casei Româno-Chineze în județul Harghita.


Potrivit reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş, cu această ocazie au fost prezentate noi modalități de colaborare pentru China Expo, eveniment care se desfășoară anual, în capitala Ungariei.
“Pentru ediția de anul acesta, programată în perioada 3-5 iunie, membrii Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș beneficiază de noi oportunități, în ceea ce privește participarea la expoziție. Companiile mureșene sunt așteptate nu doar ca vizitatori și potențiali colaboratori ai companiilor chineze, ci se pune la dispoziție un spațiu special amenajat, în care vor putea să-și expună propriile produse”, au transmis reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş, prin intermediul unui comunicat.


Companiile interesate de înscrierea și condițiile de participare la China Expo sunt rugate să transmită o solicitare la adresa de e-mai: ancagiurgiu@cciams.ro, persoană de contact Anca Giurgiu, responsabilă de eveniment şi secretar general al Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE