Share
Home / Business / Mureşeanul Niculae Havrileţ, administrator la Electrica!

Mureşeanul Niculae Havrileţ, administrator la Electrica!

Fostul preşedintel al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei, mureşeanul Niculae Havrileţ, a fost numit în funcţia de administrator al Electrica, informează compania, prin intermediul unui comunicat de presă.

“Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Electrica SA, legal și statutar întrunită în data de 7 februarie 2019, a ales trei noi membri în Consiliul de Administrație, pentru ocuparea posturilor vacante de administratori. Noii membri ai Consiliului de Administrație al Electrica sunt: Radu Mircea Florescu, Dragoș Andrei și Niculae Havrileț. Din Consiliul Electrica SA, compus din șapte membri, mai fac parte: Valentin Radu, Gicu Iorga, Ramona Ungur și Bogdan Iliescu, se arată într-un comunicat al Electrica”, se arată în comunicat.

Potrivit aceleiaşi surse, “durata mandatului administratorilor aleși va fi egală cu perioada care a rămas până la expirarea mandatului aferent pozițiilor vacante, respectiv până la 27 aprilie 2022.”Contactat de Zi de Zi, Niculae Havrileţ a precizat că va face declaraţii oficiale doar după înscrierea sa în Registrul Administratorilor, adică vineri, 8 februarie.

Aşadar vom reveni pe această temă în ediţia cotidianului Zi de Zi de luni, 11 februarie.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Aproape 300 de amenzi pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare!

Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat luni, 30 martie, prin …

Share
Share