Târgul Locurilor de Muncă: Sefar își dublează numărul de angajați Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 2628 Vizualizări

Târgul Locurilor de Muncă: Sefar își dublează numărul de angajați

Ieri, 25 februarie, Teatrul Național din Târgu-Mureș a găzduit Târgul Locurilor de Muncă.

La eveniment au participat peste 30 de companii care au pus la dispoziția persoanelor interesate de găsirea unui loc de muncă o gamă variată de joburi, cu salarii competitive.

Spre deosebire de Târgul de Cariere, acest eveniment face parte dintr-un proiect european pentru regiunea Centru care se va desfășura până în decembrie, „Șanse pentru ocuparea durabilă”. Este prima oară când organizează la Târgu-Mureș, dar au o experiență de organizat târguri de joburi în mare parte la Brașov, acum având o caravană care va trece prin mai multe orașe din regiunea centru a țării. Ei au fost deja la Sibiu, urmează la Brașov un târg de joburi de 2 zile, în 28-29 martie, după care vor continua către Harghita și Covasna.

La eveniment au participat aproape 500 de potențiali candidați, dintre care majoritatea s-au declarat mulțumiți de eveniment și de ofertele prezentate.

Am stat de vorbă cu câțiva angajatori pentru a afla ce anume se caută momentan pe piața de muncă din Târgu-Mureș.

Sefar este o companie elvețiană, care face parte dintr-un grup în care se regăsesc Sefar și Monosuisse, și își are o locație în Sighișoara încă din 2005. Ei au de gând să se extindă anul acesta, dar și cel viitor, ceea ce înseamnă că vor să își dubleze numărul de angajați, deci sunt în căutare de multe forțe proaspete.

Ce oferă ei angajaților? Un pachet salarial atractiv însoțit de bonusuri, o echipă deosebită, o carieră excelentă, plus servicii medicale private gratuite.

„Ca și posturi disponibile, avem de la simpli operatori în țesătorie, în finisaj, la partea de confecții, până la ingineri sau economiști. Nu avem un anumit nivel de pregătire cerut, important pentru noi este să vedem un potențial”, ne-a spus Alexandra Prozan, manager de Resurse Umane.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre posturile disponibile, puteți trimite un e-mail la alexandra.prozan@sefar.com sau suna la 0736 615 347.

Text și foto: Elena Polearuș

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE