Home / Business / Bonusul salarial 7Card, acum și în Târgu-Mureș!

Bonusul salarial 7Card, acum și în Târgu-Mureș!

Distribuie

De o vreme încoace, angajații companiilor din Târgu-Mureș pot beneficia de 7card, un bonus extra-salarial oferit de angajator, care le oferă acces la o gamă diversificată de activități sportive. Aceste activități variază de la aerobic și fitness la cycling, yoga sau zumba.

Mâine, 2 aprilie, 7card participă în premieră la Târgul de Cariere din Târgu-Mureș, unde vizitatorii standului au șansa de a câștiga un abonament de o săptămână în rețeaua 7card.

7card aduce multiple beneficii, atât pentru companii cât și pentru angajați. Cu ajutorul său, târgumureșenii angajați au acces full-time în oricare dintre centrele sportive din rețeaua 7card, astfel încât îl pot alege pe cel aflat în proximitatea lor, sau pot alege să își diversifice antrenamentul încercând o activitate nouă.

Pe lângă faptul că abonamentul este oferit ca un beneficiu și astfel ei fac practic o economie importantă, acesta le oferă și o serie de reduceri la servicii conexe oferite de partenerii din rețea, servicii precum spa, servicii de înfrumusețare, ateliere culturale și multe altele. Aceste activități duc la menținerea sănătății fizice și mentale ale angajaților, precum și la reducerea nivelului de stres suportat zilnic.

Beneficiile la nivelul companiilor din oraș încep cu impactul asupra angajaților, care sunt mai motivați și mai sănătoși, lucru care duce la creșterea productivității lor. Mai mult, oferirea serviciului 7card face companiile mai atractive în procesul de recrutare a noilor angajați, mai ales a celor tineri. 7card oferă companiilor partenere o platformă de administrare, un sistem de asistență pentru utilizatori și multe alte beneficii.

Peste 70.000 de utilizatori în 2018

„Vom continua să oferim târgumureșenilor un spectru cât mai larg al activităților sportive, prin încheierea a cât mai multe parteneriate cu angajatorii din oraș. Ne bucurăm că multe companii s-au implicat deja iar altele își doresc să se implice. Faptul că oamenii privesc serviciul nostru ca o soluție eficientă cu multiple beneficii de ambele părți ne face să ne dorim să fim și mai activi în Târgu-Mureș și să reprezentăm și pe viitor un partener de încredere” a declarat Andrei Crețu, unul din fondatorii 7card.

Cu ajutorul aplicației 7card, disponibilă atât pe android cât și pe iOS, angajații au acces la peste 650 de centre de sport în țară. Mai mult, aplicația le dă posibilitatea de a le face abonament și altor două persoane care nu sunt angajați, de exemplu copiilor lor

Cu peste 1.700 de companii care folosesc 7card, acest serviciu oferă acces în cea mai extinsă și diversă rețea de centre și activități sportive din România. În 2018 peste 70.000 de români au folosit 7card în peste 650 de centre sportive din întreaga țară, acumulând împreună peste 213 ani de mișcare, ceea ce echivalează cu peste 1.000.000.000 de calorii arse.

Compania a analizat recent activitatea sportivă desfășurată prin intermediul 7card și la nivelul orașului nostru, iar datele rezultate sunt extrem de interesante.

În orașul Târgu Mureș, angajații se bucură în medie de un număr dublu de ore/abonat decât media națională, ceea ce îi face să fie printre cei care profită cel mai mult de beneficiile acestui serviciu. Mai mult, într-un clasament al celor mai ”prietenoși” abonați (utilizatorii cu cei mai mulți prieteni cărora le-au oferit acces la abonamentul 7card), târgumureșenii ocupă primul loc la nivel național.

Mai multe informații despre activitatea sportivă a abonaților 7card din Târgu-Mureș găsiți în infograficul atașat, care sintetizează concluziile studiului celor de la 7card asupra obiceiurilor sportive ale târgumureșenilor.

Pentru informații suplimentare despre 7card, puteți să o contactați pe Raluca Furtună, marketing coordinator, la numărul de telefon 0721 922 495 sau pe e-mail la raluca.furtuna@benefitseven.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bază sportivă nouă, în pregătire la Luduș

Distribuie Conducerea Primăriei orașului Luduș, titulara proiectului “Construire bază sportivă Tip 1, strada Uzinei de …