Home / Business / Gamă nouă de produse la Măcelăria Petry. Cărnuri alese. Favoritul gurmanzilor

Gamă nouă de produse la Măcelăria Petry. Cărnuri alese. Favoritul gurmanzilor

Distribuie

Scopul măcelăriei Petry este să ofere carne proaspătă și de calitate fiecărei gospodării. Datorită devotamentului și profesionalismului a 8 generații, de 300 ani acest nume este asociat cu procesarea cărnii. Pentru ca produsul final să aibă cea mai bună calitate, procesul de producție trebuie să îndeplinească mai multe aspecte importante. Punem la dispoziția clienților noștri cărnuri alese de la producători locali, care sunt proprietarii unor ferme menținute în condiții stricte de calitate. Carnea provine de la animale hrănite și crescute în mod natural, transportate în condiții optime, fără stres.

Absolvenții Academiei de Carne Petry asigură prelucrarea precisă a cărnii, punând accent deosebit pe igienă. Dar procesul nu se termină în secțiunea aceasta, carnea fiind transportată cu mare grijă în magazin, fără întreruperea lanțului rece. Acest proces caracterizează fiecare produs Petry!

Produsele specificate ca și “Cărnuri alese” sunt selectate de măcelari ale căror portrete apar și pe etichete, aceste cărnuri fiind favoritele lor. Ei au selectat trei feluri de carne de vită și trei feluri de carne de porc: mușchiuleț de porc, capac de pulpă porc, mușchi alb de porc, mușchi alb de vită, antricot de vită, pulpă de vită Premium pentru gulaș.

Întotdeauna cărnuri proaspete, prelucrate cu performanță – acesta este secretul măcelăriei Petry de 8 generații. Omagiem munca plină de dăruire a înaintașilor noștri!

De-a lungul timpului am învățat că baza acestei profesii este menținerea igienei la cel mai înalt grad de strictețe, pentru ca produsele noastre să poarte, pe bună dreptate, sintagma de cărnuri alese.

„Colegii noștri măcelari, fiind absolvenți ai Academiei de Carne Petry, prelucrează carnea cu deosebită grijă și îndemânare. Produsele obținute în urma prelucrării atente sunt trimise în aceeași zi către lanțul de magazine Petry, prin intermediul mijloacelor de transport, urmărite prin sistem GPS. Autovehiculul este conectat la dispozitivul de pregătire printr-un sistem închis, astfel procesul de răcire nu se întrerupe. Acordăm o deosebită atenție temperaturii în care carnea este transportată și apoi ținută în magazine, pentru ca aceasta să își păstreze savoarea și prospețimea”, a declarat Timár József, director en gros, măcelar.

Colegii din magazinele Petry sunt persoane instruite care gestionează cu atenție sporită carnea proaspătă și le oferă clienților sfaturi de depozitare a acesteia, îi ajută să aleagă tipul de carne dorită și cu mult profesionalism oferă sfaturi culinare la cerere, precum și idei de condimentare a cărnii.

„Toate produsele din magazinele noastre provin din cărnuri alese de la producători locali, pe care le oferim cu încredere și copiilor noștri. În magazinele Petry veți găsi mereu cele mai proaspete ingrediente pentru mâncăruri delicioase și veți obține calitate și atenție sporită la detalii”, a declarat Luca György, director de abator, măcelar.

Vizitați unul dintre magazinele Petry, alegeți dintr-o gamă largă de produse și puteți să vă înscrieți în concurs până în data de 15 mai, pentru a câștiga un aparat de gătit sous vide. Mai multe informații referitoare la concursul #petrymeat, puteți găsi pe pagina de web a campaniei (www.carnurialese.petry.ro) sau în magazinele Petry.

În cele din urmă, echipa Petry vă oferă un sfat practic și sănătos: pregătiți întotdeauna mâncărurile pe bază de carne, cu mai puțină grăsime și servițile cu multe legume, murături și salate.

Vă dorim poftă bună! Delectați-vă doar cu cărnuri alese! – Lanțul de magazine Petry.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.