Raed Arafat, în dialog cu cetăţenii pe tema funcţionării unităţilor de primiri urgenţe Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 204 Vizualizări

Raed Arafat, în dialog cu cetăţenii pe tema funcţionării unităţilor de primiri urgenţe

Fondatorul SMURD în România, dr. Raed Arafat, a publicat marţi, 30 aprilie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj referitor la activitatea unităţilor de primiri urgenţe, în contextul participării la o emisiune de televiziune pe această temă.
Redăm, în rândurile de mai jos, conţinutul integral al mesajului transmis de dr. Raed Arafat:

“In data de 26 aprilie am participat la o emisiune, la Digi24, despre campaniile de informare derulate de Departamentul pentru Situatii de Urgenta.

Vazand unele comentarii la adresa acestei campanii, si la modul in care incercam sa explicam populatiei rolul sistemului de urgenta, cred ca raspunsurile date in aceasta emisiune pot fi de folos.

Multi au inteles ca daca vor veni la UPU de exemplu ei nu vor fi primiti, ceea ce este fals. Doar ca la UPU, unde exista lipsa de personal in multe zone ale tarii, trebuie inteles care este motivul pentru care uneori se intarzie si se asteapta si care sunt modalitatile de prioritizare a pacientilor.

Totodata, va informez ca Departamentul pentru Situatii de Urgenta pregateste mai multe materiale prin care vom explica modul in care functioneaza unitatile de primiri urgente, care sunt dificultatile si care pot fi solutiile in viitor.

Incercam sa explicam ca problema este una complexa iar solutiile nu sunt in marea lor parte la nivelul unitatilor de primiri urgente, sau la nivelul sectorului de urgenta, ci mai mult la nivelul restului sectoarelor din sistemul sanitar.

Voi raspunde, in limita timpului meu disponibil, la intrebarile si comentariile dumneavoastra aici cu rugamintea de a viziona filmul care contine mai multe raspunsuri inainte. Celor care vin cu comentarii jignitoare sau ofensive, care din ce in ce devin o abordare frecventa din pacate, imi rezerv dreptul de le sterge comentariile si de a le interzice accesul pe aceasta pagina!”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE