Home / Business / Procedura de insolvență împotriva VES SA – respinsă

Procedura de insolvență împotriva VES SA – respinsă

Compania VES SA listată la Bursa de Valori București cu sediul în municipiul Sighișoara informează acționarii societății că societatea OVT LOGISTICZENTRUM a înregistrat la Tribunalul Specializat Mureș dosarul nr.51 /1371/2019, care are ca obiect procedura insolvenței împotriva debitorului VES S.A.

Soluția a fost respingerea ca urmare a admisteii contestației. „Admite contestația formulată de debitoarea VES SA, cu sediul în Sighișoara, str. Mihai Viteazu, nr. 102, jud. Mureș, înregistrată la ORC de pe lângă Tribunalul Mureș sub nr. J26/2/1991, având CUI RO 1223604 împotriva cererii de deschidere a procedurii de insolventță față de debitoare. Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de creditoarea OVT Logisticzentrum SRL, cu sediul în Dumbravița, str. Ardeal, nr. 2, jud. Timiș, înregistrată la ORC de pe lângă Tribunalul Timiș sub nr. J35/219/2011, având CUI RO 14875839, de deschidere a procedurii de insolvență față de debitoarea VES SA. Obligă creditoarea Logisticzentrum SRL la plata către debitoarea VES SA a cheltuielilor de judecată în cuantum de 400 lei reprezentând taxa judiciară de timbru și cheltuieli de transport. Respinge cererea debitoarei de obligare a creditoarei la plata cheltuielilor de judecată reprezentând onorariu avocațial. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare. Cererea de apel va fi depusă la Tribunalul Specializat Mureș. Pronuntata in conformitate cu prevederile art. 396 al. 2 Cod procedură civilă prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, în data de 03 mai 2019”, a transmis Tribunalul prin Hotarârea 197/2019 din 3 mai 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

30 de afaceri noi finanțate în Sânpaul

În cadrul proiectului POCU intitulat ”Măsuri de optimizare a sistemului de intervenție integrată comunitară în …