FOTO: Arossa Center – Apartamente de vânzare și spații de închiriat în Piața Trandafirilor din Târgu-Mureș! Detalii despre proiect și prețuri! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3438 Vizualizări

FOTO: Arossa Center – Apartamente de vânzare și spații de închiriat în Piața Trandafirilor din Târgu-Mureș! Detalii despre proiect și prețuri!

Dezvoltatorul proiectului imobiliar Arossa Center, Sala Construct, a scos la vânzare apartamente și pune la dispoziție spații de închiriat în complexul rezidențial din Piața Trandafirilor nr. 24 din Târgu-Mureş.  Se lucrează deja la acest proiect, urmând ca anul viitor să fie finalizat.

Detalii despre proiect

Generat de asocierea mureșenilor Petrică Sala și av. Alexandru Șeulean, complexul Arossa Center va fi construit între Piața Trandafirilor și strada Poligrafiei. Acesta va cuprinde mai multe apartamente, restaurante, magazine și zonă de promenadă.

Complexul rezidențial este situat în Piața Trandafirilor nr. 24, lângă magazinul Orange, având ieșire și pe strada Poligrafiei.

Practic, va fi ridicat între cele două străzi, pe o suprafață totală de 7.000 de metri pătraţi.

Acesta va fi alcătuit din două corpuri de clădiri, C1 și C2, care vor cuprinde spații locative, zone de birouri, magazine, restaurante, cafenea și parcări. Între cele două corpuri de clădiri va fi amenajată o zonă pietonală, cu spații verzi, care va lega cele două puncte de acces (Piața Trandafirilor și strada Poligrafiei).

La parterul unuia dintre corpuri va fi construit un restaurant cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri, iar deasupra acestuia urmează să fie amenajate mai multe spații comerciale.

Apartamente cu dotări de top

Complexul rezidențial va cuprinde 25 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere, cu suprafețe între 45 și 110 metri pătraţi, la care se adaugă terase. Conform dezvoltatorilor, unitățile locative vor avea finisaje și dotări de top, cum ar fi încălzire în pardoseală, tâmplărie de ultimă generație, încălzire centralizată la nivel de clădire, dar cu contorizare individuală, terase generoase etc.

Va fi construită și o parcare subterană pe doua niveluri, cu o capacitate de 35 de autoturisme.

Terasă cu panoramă, pentru public

Una dintre piesele de rezistență ale complexului va fi terasa de la ultimul nivel, cu acces pentru public. Aici va fi amenajată o cafenea cu vedere panoramică. Suprafața generoasă, de 2.000 de metri pătraţi, și amplasamentul vor fi puncte de atracție pentru toți cei care doresc să servească o cafea la înălțime.

Echipa Sala Construct a început lucrările în luna ianuarie, iar termenul aproximativ de finalizare a complexului este jumătatea anului 2020.

Accesând pagina web www.arossacenter.ro puteți găsi detalii despre tipurile de apartamente, o descriere detaliată a acestora, prețuri și condiții de vânzare.

Florin Marcel SANDOR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE