Share

Home / Business / AAGES îşi continuă ascensiunea

AAGES îşi continuă ascensiunea

Conducerea Grupului AAGES, format din firmele AAGES, Electroterm, Multimas şi AAGES HTC, a inaugurat marţi, 21 mai, a cincea hală de producţie de pe platforma din Sângeorgiu de Mureş.

Hală de circa 900 de metri pătraţi

Investiţia îşi propune să consolideze ascensiunea continuă înregistrată de AAGES, companie care începând cu anul 2017 este listată la Bursa de Valori Bucureşti.

“Hala are aproximativ 900 de metri pătraţi, câteva birouri unde vor lucra persoanele care vor coordona activitatea, precum şi spaţii de depozitare deoarece la primele hale construite am avut doar zone de producţie, zone active, şi ne-am dat seama că depozitele sunt foarte necesare. Astfel, vom avea la dispoziţie circa 800 de metri pătraţi efectiv pentru producţie”, a declarat Molnar Gabor, preşedintele executiv al AAGES (Asociaţia pentru Aplicarea Generatoarelor Statice).

Creştere sustenabilă şi realistă

Firma AAGES a fost înfiinţată în anul 1990 din iniţiativa unui grup de cercetători ştiinţifici, care în anii ’80 şi-au desfăşurat activitatea în cadrul ICPE-CA Bucureşti, filiala Târgu-Mureş, iar primele produse au fost convertizoarele statice pentru aplicaţii de încălzire prin inducţie.

În prezent, AAGES produce instalaţii de încălzire complete, livrate “la cheie” pentru o gamă largă de aplicaţii.

“Activitatea firmei este desfăşurată după aceleaşi principii pe care le-am avut de la început, să oferim posibilitatea celor care lucrează cu noi de a realiza un trai decent, să aibă un loc de muncă stabil şi sigur, iar stabilitatea o asigurăm printr-o creştere sustenabilă şi realistă”, a afirmat Molnar Gabor.

Vom reveni cu detalii despre inaugurarea noii hale AAGES în ediţia de joi, 23 mai, a cotidianului Zi de Zi.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bursă de locuri de muncă pentru absolvenți

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş anunță organizarea bursei locurilor de muncă …

Share
Share