Home / Joburi / Firmă mureșeană de prestigiu face angajări! Între bonusuri, al 13-lea salariu și venituri de 200 % pentru orele suplimentare.

Firmă mureșeană de prestigiu face angajări! Între bonusuri, al 13-lea salariu și venituri de 200 % pentru orele suplimentare.

O companie mureșeană, aflată în topul angajatorilor din județ, caută operatori. Hirschmann România, investiție austrică în județul Mureș angajează OPERATOR CABLAJE AUTO.
Cerințe:
Studii: Minim 8 clase
Disponibilitate pentru lucru în trei schimburi
Experiență: Constituie avantaj experiența în domeniul de producție
Competențe:
Orientare spre client
Spirit de echipă
Orientare spre rezultate
Comportament responsabil față de mediu
Responsabilități: Respectă instrucțiunile primite de la șeful direct și de la personalul de coordonare a activităților (personalul TESA) și realizează sarcinile de lucru trasate, în vederea atingerii obiectivelor departamentului de Producție (realizarea planului de producție în timp și respectarea cerințelor de calitate impuse de către client).
Beneficii: Salariu de încadrare 2200 lei, plata orelor suplimentare 200%,transport gratuit, tichete de masă, bonusuri lunare de performanță, bonuri cadou de sărbători, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, card de sănătate, analize gratuite la angajare, echipament de lucru gratuit, mediu de lucru curat.
Informatii suplimentare:
Hirschmann România SRL
Platforma Industrială, Chirileu. Nr 1A
Email: htm.office@hirschmann-automotive.com
Tel. 0265-207322

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Tir răsturnat pe dealul Ludușului. Transporta viței (UPDATE)

Pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș intervin la un accident care a avut …