Home / Business / Hală pentru fabricarea sucurilor, în pregătire la Acăţari

Hală pentru fabricarea sucurilor, în pregătire la Acăţari

Conducerea societăţii Redfruct SRL Acăţari, titulara investiției “Construire hală de producție, împrejmuire cu porți de accese”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul propus a fi amplasat în comuna Acățari, satul Acățari fără număr, identificat prin CF nr. 50123/Acățari.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr.10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la adresa web apmms.anpm.ro.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Redfruct SRL Acăţari s-a înfiinţat în luna ianuarie 2019, este administrată de Móré Tibor şi are ca obiect de activitate fabricarea sucurilor de fructe şi legume.

(Redacţia)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Revalorizarea profesională a românilor din țară și diaspora

Prea mulți români consideră că țara se îndreaptă într-o direcție greșită, conform tuturor sondajelor. Eu …