Share

Home / Joburi / DGASPC Mureș angajează

DGASPC Mureș angajează

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș organizează concurs pentru ocuparea locurilor vacante de șef serviciu și inspector de specialitate în domeniul PSI și securității și sănătății în muncă, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de șef serviciu, candidații au nevoie de studii universitare de licență, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inspector de specialitate, candidații au nevoie de studii universitare de licență, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe inginerești, științe agricole sau silvice, o vechime în muncă de minimum 7 ani, un curs cadru tehnic în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor, un curs în domeniul securității și sănătății în muncă, cu o durată de cel puțin 80 de ore și o diplomă sau certificat de absolvire, după caz, a unui program de învățământ postuniversitar în domeniul securității și sănătății în muncă, cu o durată de cel puțin 180 de ore.

Dosarele se depun la sediul instituției până în 10 septembrie.

Pentru informații suplimentare, sunați la numărul de telefon 0265 213 512 sau 0265 211 699.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Activitățile Centrului de Zi pentru copiii cu dizabilități severe Perseverența continuă!

În ceea ce privește îngrijorarea mediatică cu privire la situația financiară a Centrului de Zi …

Share
Share