Bursă de locuri de muncă pentru absolvenți Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 806 Vizualizări

Bursă de locuri de muncă pentru absolvenți

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş anunță organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 18 octombrie. Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Oportunitate ideală de informare

Potrivit organizatorilor, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă ”o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung”.

La acest eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Locațiile de desfășurare a bursei în județul Mureș, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte detalii, vor fi anunțate în timp util, pe site-ul și pe pagina de Facebook a AJOFM Mureș.

Agenții economici, invitați să participe

Agenții economici care doresc să participe la această acțiune, se pot adresa AJOFM Mureș sau punctelor de lucru în raza cărora au sediul, astfel: Târgu-Mureş – strada Iuliu Maniu nr. 2, telefon 0265-269.247, interior 116, Reghin – strada Republicii nr. 14, telefon 0265-511.948, Târnăveni – strada Republicii nr. 30, etaj III, telefon 0265-444.686, Sighișoara – strada Dumbravei nr. 2, telefon 0265-771.963 și Luduș – strada Republicii nr. 43, telefon 0265-411.934.

”Precizăm că participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă”, au transmis reprezentanții AJOFM Mureș, prin intermediul unui comunicat de presă.

Persoană de contact pentru informaţii suplimentare este Ramona Tatiana Pop, telefon 0265-269.247, interior 107.

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE