Home / Business / Ama Residence III. Povestea continuă

Ama Residence III. Povestea continuă

Complexul AMA Residence din cartierul Unirii va fi extins începând din 2019 cu încă 9 blocuri P+2+M, a câte 14 apartamente cu două camere fiecare, în etapa III.

Maco Construct, compania care a dezvoltat proiectul AMA Residence are în plan amplasarea de locuințe noi, atât case cât și apartamente, în complex, în anii ce urmează. Detalii despre proiect ne-a oferit arh. Cristian Glăja, reprezentantul firmei de proiectare, SC Domus SRL: „Imobilele construite au un regim de înălțime P+2+M, iar apartamentele sunt alcătuite din living, bucătărie, loc de servit masa, un dormitor, o baie și spațiu de depozitare. Locuințele colective au prevăzute alveole de parcări, locuri de joacă și odihnă, spații verzi, în zonă ferită de circulație. Investitorul a reușit să ofere, într-un cost foarte bun, un alt gen de locuințe decât cele cunoscute, construite din materiale de calitate, fără nici o abatere sau concesie în ceea ce privește execuția și proiectarea. Ne-am străduit să ducem la nivelul maxim posibil confortul locatarilor. Complexul este proiectat pentru un grad ridicat de confort. Toate acestea sunt confirmate de locatarii primelor etape, cât și de interesul ridicat al clienților pentru etapele următoare.”

Ama Residence III este prevăzut să se desfășoare pe 10.688 metri pătraţi, pe strada Vasile Săbădeanu. Străzile propuse vor avea două benzi de circulaţie de 3 metri fiecare și trotuare de 1,5 metri pe o parte. Pe trotuare se va monta iluminatul stradal. Complexul este amplasat în cartierul Unirii din Târgu Mureș, într-o zonă foarte bună, ferită de aglomerație, dar totuși cu acces facil la dotări precum școală, transport în comun, magazine etc. Străzile din primele două etape au fost asfaltate, aplicându-se marcaje rutiere și numerotări în alveolele de parcări. Ama Residence se află la doar câteva sute de metri de podul care leagă cartierul Unirii de strada Călărașilor. AMA Residence III vine după alte două proiecte ale dezvoltatorului, duse la bun sfârșit: 40 de case pe două niveluri, predate la cheie, în etapa I și 9 blocuri P+2+M, a câte 14 apartamente cu două camere fiecare, aflate în faza de finalizare.

Informaţii suplimentare: www.amaresidence.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Program de internship pentru studenți, la Azomureș

Un nou program de internship destinat studenților a început la combinatul Azomureș din Târgu Mureș. …