Materiale uzate şi mijloace fixe casate, scoase la licitaţie de Romgaz Târgu-Mureş Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1142 Vizualizări

Materiale uzate şi mijloace fixe casate, scoase la licitaţie de Romgaz Târgu-Mureş

Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz SA – Sucursala Târgu-Mureş organizează, în zilele de marți, de la ora 11.00 la sediul Sucursalei Târgu-Mureș, strada Salcâmilor nr. 23, o licitație publică cu strigare pentru vânzarea de materiale uzate recuperate în urma lucrărilor de reparații, mijloace fixe casate.

Pentru bunurile neadjudecate, licitația se va repeta și în următoarele săptămâni.

„Plicul conținând documentele de capabilitate – cererea de participare, oferta de cumpărare, chitanțele reprezentând taxa de licitație și garanția de participare la licitație, copie după Cartea de Identitate pentru persoane fizice, copi după Certificatul de înregistrare al ofertantului pentru persoane juridice, împuternicire, declarația de confidențialitate, etc.  – se va înregistra la registratura unității cu cel puțin o oră înainte de începerea licitației. Ofertanții vor prezenta chitanța sau ordinul de plată reprezentând contravaloarea taxei de licitație de 10 lei cu TVA și chitanța sau ordinul de plată reprezentând contravaloarea achitării garanției de participare de 10% din valoarea bunului licitat, vizate de bancă în copie și în original, contul bancar în care se va restitui garanția de participare la licitație pentru bunurile neadjudecate”, se precizează într-un comunicat de presă.

Conform aceleiaşi surse, lista cu materialele scoase la licitație, cantitățile, prețurile de pornire a licitației, locul unde sunt depozitate și unde pot fi vizualizate materialele, precum și condițiile de participare la licitație sunt afișate la sediul Sucursalei Târgu-Mureș și la sediile gestiunilor, secțiilor din cadrul Sucursalei Târgu-Mureș, precum și pe site-ul Romgaz la adresa www.romgaz.ro – Informații publice – Licitații vânzare.

Pentru materialul tubular, licitația se va face pe întreaga cantitate aflată pe fiecare cod articol, din cadrul unei gestiuni.

Informații suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0374-402.032, Serviciul Mecano Energetic, sau la numărul de fax 0265-306.340.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE