FOTO: Showroom nou Barrier în Târgu-Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1617 Vizualizări

FOTO: Showroom nou Barrier în Târgu-Mureș

Liderul național în producția de tâmplărie PVC și Aluminiu, Barrier, a deschis un showroom nou joi, 24 octombrie, pe strada Ștefan cel Mare nr. 12 din Târgu-Mureș.
Compania Barrier are acționariat 100% românesc, fiind fondată în anul 1995 de Adrian Gârmancea. Din acel moment, compania a investit și s-a extins treptat ajungând în momentul actual să pună la dispoziția clienților produse de ultima generație.
”Am deschis al doilea showroom în oraș și vă asigurăm că nu ne vom opri aici. Vom continua extinderea în toate zonele țării până vom ajunge la o acoperire națională de 100%”, a precizat, pentru cotidianul Zi de Zi, Doina Bejan, manager regional de vânzări.
Obiectivul companiei Barrier este de a crește constant, pentru a oferi un mediu de lucru stabil pentru angajați, dar și pentru a livra clienților cele mai bune produse.

Produse inovatoare

Compania Barrier oferă produse de ultimă generație începând cu confecții clasice de tâmplărie din PVC și aluminiu: sisteme de umbrire, uși de garaj, ferestre placate cu aluminiu până la cele mai exigente cerințe în domeniu cum ar fi: fereastra pasivă Barrier, culisante cu ridicare sau pereți mobili, perete cortină și nu în ultimul rând ultima generație în materie de sticlă.
Încă din 1995, clienții Barrier au fost obișnuiți cu o gamă variată de produse aduse pe piață, însă, de atunci și până acum, s-au schimbat multe aspecte. Pentru că vremurile noi cer soluții noi, Barrier vine în exclusivitate cu uși de intrare cu amprentă digitală și geamurile cu rulouri interioare activate prin senzor de mișcare.
Toate aceste produse sunt realizate la fabrica din Bacău, unde 500 de angajați investesc pentru viitor.
”Punem prețul pe echipele noastre, creșterea încrederii reciproce, a suportului oferit celorlalți colegi, a calității comunicării și a răspunsului, sunt lucruri teoretice care la noi se și întâmplă. Peste 500 de profesioniști lucrează în compania Barrier. Indirect, prin cei peste 300 de parteneri la nivel național, sunt create câteva mii de locuri de muncă”, a subliniat Doina Bejan.

Investiții importante

”Avantajul companiei Barrier este că încercăm să facem investiții continue în unități de producție noi și utilaje performate, aceste investiții ajung la peste 27 milioane de euro”, a punctat managerul regional de vânzări.
De asemenea, compania investește în profesioniști care să îndrume clienții spre cea mai potrivită achiziție în funcție de cerințele fiecăruia.
”Noi investim în personalul din magazinele franciză care urmează constant cursuri de perfecționare la Academia Barrier pentru a oferi la rândul lor o consultanță dedicată clienților”, a mai spus Doina Bejan.

Prezență la nivel european

Pe strada Ștefan cel Mare s-a deschis franciza cu numărul 37 din obiectivul Barrier de 100 de francize la nivel național. Proiectul a ajuns pe plan european prin deschiderea unui showroom în Elveția și Bruxelles.
Pentru că a vrut să ofere mai mult clienților, Barrier se implică în viața comunității prin realizarea unor proiecte de filantropie menite să aducă schimbări pozitive comunității și persoanelor dezavantajate. Independent sau împreună cu alte instituții și organizații non-guvernamentale specializate, Asociația Barrier dezvoltă proiecte de educație, cultură, sănătate și integrare socială. Misiunea Asociației Barrier este să ajute persoanele dezavantajate să se integreze în societate, să sprijine educația, să se implice în proiecte cu impact asupra mediului înconjurător și în orice fel de proiecte sociale care pot face viața mai frumoasă.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE