Home / Invatamant / Investiții noi la Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș

Investiții noi la Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș

Pentru reabilitarea terenului de sport și pista de alergare din curtea școlii, prin turnarea unui covor asfaltic, precum și reabilitarea trotuarelor din curte, s-a alocat suma de 90.000 de lei. Printr-un referat înaintat Consiliului Local Luduș de către directorul Claudiu-Corneliu Ciucă și contabila șefă Ramona Zareczki se solicită suplimentarea sumei inițiale cu 25.000 de lei a creditelor acordate.
„Pentru simplificarea procedurilor privind achiziția lucrărilor, ținând cont de caracterul similar al acestora, se modifică lista de investiții după cum urmează: Se renunță la împărțirea pe cele două obiective și se realocă suma pe un obiectiv nou, care include ambele lucrări, denumit în continuare Amenajare terenuri de sport și alei pietonale la Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș, obiectiv pentru care suma alocată va fi de 115.000 de lei”, se precizează în adresa înaintată Consiliului Local. Propunerea de rectificare a bugetului a fost aprobată de consilierii locali.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Alexandru Ceușianu”, gata să-și reprimească elevii

Școala Gimnazială „Alexandru Ceușianu” din Reghin este gata să-și întâmpine elevii de clasa a VIII-a …