Târgu-Mureș: primul bloc din ansamblul rezidențial Maurer Residence, aproape finalizat! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7347 Vizualizări

Târgu-Mureș: primul bloc din ansamblul rezidențial Maurer Residence, aproape finalizat!

Reprezentanții Maurer Residence Târgu Mureș au anunțat vineri, 13 decembrie, pe pagina de Facebook a societății, că primul bloc Maurer Residence din Târgu-Mureș este aproape finalizat.

”Iată că ne apropiem cu pași repezi de finalizarea lucrărilor la primul bloc din ansamblul rezidențial Maurer Residence Târgu Mureș. Mai este puțin…. Vă ținem la curent!”, au transmis reprezentanții Maurer Residence Târgu-Mureș.

 

Ansamblul Maurer Residence, dezvoltat la doar 5 minute de centrul orașului Târgu Mureș, aduce în prim-plan stilul de viață dezvoltat deja în toate proiectele care poartă amprenta Maurer Imobiliare și va pune la dispoziția celor aproximativ 3.400 de proprietari ai locuințelor toate facilitățile necesare unui trai occidental. Un ansamblu rezidențial model, cu soluții tehnice și facilități corespunzătoare tendințelor și cerințelor actuale în privința ambientului urban.
Maurer Residence Târgu Mureș se va dezvolta în doua faze de construcție. Prima fază presupune construirea a 28 de blocuri care vor totaliza 1.748 de unități locative, iar în cea de-a doua fază de construcție se are în vedere ridicarea a 25 de blocuri, acestea însumând 1.644 de apartamente cu structuri, compartimentări și suprafețe diferite, reușind astfel să fie atinse preferințele și nevoile unei game largi de clienți. Maurer Residence Târgu Mureș, proiect marca Maurer Imobiliare, va reprezenta pentru mii de români clădirea unui drum sigur și frumos către un ”acasă” perfect, un adevărat “oraș” în interiorul orașului.
(Redacția)
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE