Home / Sanatate / Târgu-Mureș: Direcția Școli angajează asistenți medicali generaliști

Târgu-Mureș: Direcția Școli angajează asistenți medicali generaliști

Primăria municipiului Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea unor posturi vacante la Compartimentul Coordonare cabinete școlare din cadrul Direcției Școli, respectiv 2 posturi de asistent medical generalist la Compartimentul coordonare cabinete școlare
Potrivit unui comunicat de presă făcut public pe pagina web a Primăriei municipiului Târgu-Mureș, www.tirgumures.ro, pentru a ocupa un post contractual vacant candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute la articolul 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţii specifice:
– asistent medical generalist, absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat, studii superioare, superioare de scurtă durată sau postliceale de specialitate;
– vechime în specialitatea studiilor minim 6 luni.
Concursul se va organiza la sediul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, conform calendarului următor:
27 ianuarie, ora 12.00 – data limită pentru depunerea dosarelor;
3 februarie, ora 10.00 – proba scrisă;
7 februarie, ora 10.00 – interviu.
Actele necesare pentru dosarul de concurs şi bibliografia sunt afişate pe site-ul instituţiei, www.tirgumures.ro, iar informații suplimentare pot fi obţinute la sediul Primăriei municipiului Târgu Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, camera 85, precum și la secretarul comisiei de concurs, telefon 0265-268.330, interior 110.
(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pregătiri pentru redistribuirea parcărilor acoperite din Târgu Mureș

Președinții asociaților de proprietari din Târgu Mureș au primit marți, 7 decembrie, o solicitare din …