Mihail Poruțiu, proiect imobiliar în cartierul Tudor Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 10690 Vizualizări

Mihail Poruțiu, proiect imobiliar în cartierul Tudor

Conducerea societății Regional Business Solutions SRL, titulara proiectului ”Ansamblu blocuri locuințe colective C1, C2, C3 cu dotări aferente, amenajare acces auto și drumuri în incintă, platforme parcări auto, infrastructură tehnico-edilitară, branșamente la utilități-apă, canal, gaze naturale și electric” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș: fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul respectiv, propus a fi amplasat în Târgu-Mureș, strada Livezeni fără număr, C.F. nr. 139925.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la adresa web apmms.anpm.ro.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Regional Business Solutions SRL Târgu-Mureș s-a înființat în luna martie 2013, se ocupă cu ”activități de consultanță pentru afaceri și management” și este deținută de Mihail Poruțiu, care are și funcția de administrator.

În exercițiul financiar 2018, firma a avut zero angajați, a derulat afaceri de 14 milioane lei și a obținut profit net de 1,9 milioane lei.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE