Home / Business / Topul Firmelor Mureșene. Larom Impex, ciorapi și șosete pentru toată familia

Topul Firmelor Mureșene. Larom Impex, ciorapi și șosete pentru toată familia

Distribuie

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Microintreprinderi”, secțiunea ”1431 – Fabricarea prin tricotare sau croșetare a ciorapilor și articolelor de galanterie” locul 1 a fost atribuit societății Larom Impex SRL Reghin.

”Încredere în textile”

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna septembrie 1992, are ca obiect de activitate ”fabricarea prin tricotare sau croșetare a ciorapilor și articolelor de galanterie” și este deținută de doi asociați: Albin Maior (care are și calitatea de administrator) și Maria Lucia Maior.

Firma a avut o cifră de afaceri de 744.710 lei în 2017 și de 729.990 lei în 2018, profit net de 85.742 lei în 2017 și de 64.250 lei în 2018 și un număr mediu de 9 angajați în 2017, și 8 în 2018.

Conform paginii de Facebook a societății, SC Larom Impex SRL are o tradiție de 22 de ani în producerea și comercializarea ciorapilor și șosetelor, pentru o gamă variată de clienți.

”Colecțiile noastre numără o gamă largă de produse, care se adresează tuturor categoriilor sociale, vârstelor și gusturilor: șosete pentru copii, femei și bărbați. Ciorapii și șosetele sunt produse tricotate cu grijă, pentru ca fiecare dintre noi să se poată simți excelent. Materia primă de bază este bumbacul de calitate superioară, folosit și în combinație cu alte fire: poliamidă și elastan, lână și alte fire speciale. Punctul nostru forte îl constituie calitatea produselor ce rezultă dintr-un proces tehnologic eficient și utilaje performante, asociate cu un control al calității pe tot fluxul tehnologic”, au transmis reprezentanții firmei.

Totodată, SC Larom Impex SRL deține certificare în domeniul managementului calității ISO 9001:2015, managementului de mediu ISO 14001 – 2015 și al sănătății și siguranței ocupaționale ISO 18001/2007.
”Începând cu folosirea firelor de bumbac de cea mai bună calitate, furnizorul de materie primă ne asigură cea mai importantă certificare din domeniul textilelor “Încredere în textile” – Standardul OEKO-TEX® 100. Produsele noastre se pot achiziționa din magazine specializate din toate regiunile țării. Produsele firmei pot fi vizualizate pe pagina web www.larom.ro și pot fi cumpărate prin magazinul on-line”, se mai menționează pe pagina de Facebook a societății.

Totodată, produsele Larom Impex SRL pot fi comandate și de pe www.emag.ro:

https://www.emag.ro/brands/brand/larom?fbclid=IwAR0OtL4_5vB5Lc5v2oFFMyM0Pab23AJERonM6QlTTWrWXkuh5btpJbW2rTw

Alex TOTH

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Furt dintr-un magazin din Târgu Mureș. Suspectul, prins de jandarmi în câteva minute

Distribuie Un bărbat a fost prins de jandarmii mureșeni la scurt timp după ce a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.