Un nou centru spa în pregătire în Mureș! Proprietar surpriză! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4899 Vizualizări

Un nou centru spa în pregătire în Mureș! Proprietar surpriză!

Un nou centru spa va fi construit în județul Mureș. Investiția a fost demarată de Uniunea Cadrelor Didactice Maghiare din România, care anunţă publicul interesat cu privire la depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Construire centru SPA”, propus a fi amplasat în oraşul Sovata, strada Trandafirilor nr. 147.

Potrivit unui comunicat, informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la sediul Uniunii Cadrelor Didactice Maghiare din România din Miercurea Ciuc, strada Petőfi Sándor nr. 4, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 15.00.

Informații despre investitor

Proprietarul centrului spa va fi Uniunea Cadrelor Didactice Maghiare din România, organism care are în componență patru centre teritoriale de metodică: Centrul Metodic Teritorial ”Székelyföld”, Centrul de Formare ”Teleki” din Sovata, Centrul Metodic Teritorial ”Gál Kelemen” din Cluj Napoca şi Centrul Metodic Teritorial ”Partium” din Oradea.

”Uniunea noastră a luat fiinţă în anul 1991, de atunci are ca ţel bine definit şi neschimbat reprezentarea cauzei învăţământului în limba maghiară la toate nivelele decizionale şi metodologice ale învăţământului din ţară, precum şi formarea, menţinerea unui proces didactic de un înalt profesionalism în sensul învăţământului minoritar. Partea majoră a activităţii noastre, voinţa comună a Uniunii se referă la asigurarea unei participări proactive şi permanente în procesul democratizării învăţământului din România, precum şi la reprezentarea intereselor şi orientării generale a tuturor acelora care sunt interesaţi de cauza învăţământului maghiar. Structura instituţională a Uniunii Cadrelor Didactice Maghiare din România care dispune de numeroase organizaţii profesionale la nivelul diferitelor judeţe şi are în alcătuire patru centre teritoriale de metodică – Centrul Metodic Teritorial ”Székelyföld”, Centrul de Formare ”Teleki” din Sovata, Centrul Metodic Teritorial ”Gál Kelemen” din Cluj Napoca şi Centrul Metodic Teritorial ”Partium” din Oradea, conferă toată garanţia unei supervizări permanente şi eficace, o împreunare profesională a tuturor instituţiilor din România care au ca menire învăţământul maghiar, dezvoltarea sa calitativă, formarea continuă şi conformă celor mai noi standarde de cerinţe vocaţionale a pedagogilor maghiari”, se precizează pe pagina web a Uniunii Cadrelor Didactice Maghiare din România, www.rmpsz.ro.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE