Share
Home / Business / Topul Firmelor Mureșene. Larix Com Impex, furnizor de ceaiuri, cosmetice și plante medicinale

Topul Firmelor Mureșene. Larix Com Impex, furnizor de ceaiuri, cosmetice și plante medicinale

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Intreprinderi mici”, secțiunea ”1083 –  Prelucrarea ceaiului și cafelei” locul 1 a fost atribuit societății Larix Com Impex SRL Sovata.Afaceri de 4,9 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna martie 1992, are ca obiect de activitate ”prelucrarea ceaiului și cafelei” și este deținută de trei asociați: Nelu Andrei Munteanu (care are și funcția de administrator), Ioan Fazakas și Herbarum Veronicae Import Export SRL.

Firma a avut o cifră de afaceri de 4,4 milioane lei în 2017 și de 4,9 milioane lei în 2018, profit net de 104.004 lei în 2017 și de 251.193 lei în 2018 și un număr mediu de angajați de 41 în 2017, și 40 în 2018.

Produse distribuite în 23 de județe

Conform paginii web a societății, www.larix.ro, SC Larix Com Impex SRL are în portofoliu o gamă largă de ceaiuri medicinale sau aromate.

”De asemenea, exportăm o sumedenie de plante medicinale, recoltate din Transilvania. Puteți alege și din varietatea noastră de cosmetice din extracte naturale. Am înființat Larix în 1992 și ne-am stabilit la Sovata. Ne place aici, la poalele Munților Gurghiu, fiindcă este o zonă pitorească și ne putem bucura de toate resursele naturale necesare produselor noastre. Părțile locului ne oferă posibilitatea să pregătim ceaiuri din plante și fructe folosind întotdeauna cele mai potrivite ingrediente naturale. Garantăm condiții de calitate certificate și o procedură de producție riguroasă, supravegheată cu sporită atenție. Dorința noastră este să putem oferi un sortiment cât mai variat de produse din plante medicinale, urmându-ne pasiunea pentru calitate și respectul față de consumatorii ceaiurilor noastre”, se precizează pe site-ul firmei.

Potrivit aceleiași surse, produsele SC Larix Com Impex SRL sunt distribuite în 154 de orașe din 23 de județe ale României, respectiv în 1.428 de farmacii și magazine din țară.

 

Alex TOTH

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Vârstnicii, acces cu prioritate în magazine, între orele 11.00 – 13.00!

Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat luni, 30 martie, prin …

Share
Share