Home / Business / Topul Firmelor Mureșene. Enjoy Club, inspirație pentru un stil de viață sănătos

Topul Firmelor Mureșene. Enjoy Club, inspirație pentru un stil de viață sănătos

Distribuie

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Microintreprinderi”, secțiunea ”9604 – Activități de întreținere corporală” locul 1 a fost atribuit societății Enjoy Club SRL Târgu-Mureș.

Afaceri de 297.937 lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna iulie 2005, desfășoară ”activități de întreținere corporală” și este deținută de Laura Mailat, care are și calitatea de administrator.

Firma a avut o cifră de afaceri de 216.931 lei în 2017 și de 297.937 lei în 2018, profit net de 56.627 lei în 2017 și de 114.130 lei în 2018 și un număr mediu de angajați de 5, atât în 2017, cât și în 2018.

Fitness, bodybuilding și aerobic

Conform paginii web a societății, www.enjoysportsclub.ro, SC Enjoy Club SRL s-a născut din dorința de a ajuta clienții să își schimbe modul de viață sedentar, activitatea fiind concentrată ”spre fortificarea sănătăţii dumneavoastră fizice, emoționale și mentale.”

”Cu onestitate vă oferim inspirație pentru un stil de viață sănătos luând în considerare mișcarea, nutriția şi relaxarea”, se precizează pe site-ul firmei.

Pe aceeași pagină web se mai menționează că echipa Enjoy Sports Club ”asigură standarde înalte de calitate și profesionalism celor care îi trec pragul, oferind un pachet complet de servicii în săli destinate atât pentru fitness & bodybuilding cât și pentru aerobic.”

”Aceste săli sunt dotate cu televizoare, instalații audio, instalații de climatizare, vestiare spațioase, dulapuri individuale, camere de duș, toalete, uscătoare, etc. De asemenea, clubul dispune de o încăpere de circa 30 de metri pătrați utilizată ca spațiu de joacă destinat copiilor cu vârste între 3 și 10 ani. Aici, de luni până vineri între orele 17 – 20, sub atenta supraveghere a unei persoane cu aptitudini, copiii vor avea parte de mișcare, aerobic, dansuri, jocuri educative precum și o mulțime de jucării în timp ce părinții vor frecventa sălile noastre de fitness și aerobic”, se arată pe site-ul societății.

Condiții optime de antrenament și recuperare

Accesul la Enjoy Sports Club se face din strada Gheorghe Doja, pasajul Mocca-SRI, unde există o parcare proprie de circa 100 de locuri. Intrarea se face prin salonul recepţie unde clienții au la dispoziție informații despre activităţile clubului şi pot servi cafea, răcoritoare şi alte produse energizante.

”Sala de fitness are o suprafaţă de 800 de metri pătrați fiind dotată cu circa 50 de aparate profesionale Florsystem, producătorul numărul 1 în România, pentru antrenarea tuturor grupelor de muşchi. Sectorul cardio este format din 5 benzi de alergare, 3 biciclete eliptice şi 3 biciclete fitness. Pentru aerobic există o sală cu suprafață de 200 de metri pătrați, dotată cu instalații audio, climatizare şi cu toate elementele specifice acestui gen de sport, cum sunt mingi de cauciuc, saltele, stepere, mini greutăţi, corzi elastice. Instructori experimentați și specializați vă vor îndruma, oferindu-vă sfaturi și asistență, începând de la nutriție și dietă până la conceperea unui program de antrenament, care vă va ajuta cu siguranță să obțineți rezultatele dorite. Recuperarea după efort se face în saună uscată cu o capacitate de 10 locuri, situată într-o încăpere unde există şi un bazin cu apă rece şi un duş. Clienţii pot beneficia de asemenea de şedinţe de bronzare în solar vertical”, se mai precizează pe pagina web www.enjoysportsclub.ro.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.