Home / Business / Gelu Transexplor, investiție în Ideciu de Jos

Gelu Transexplor, investiție în Ideciu de Jos

Conducerea societății Gelu Transexplor SRL, titulara proiectului “Înființare exploatare agregate minerale – Ideciu amonte”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș: fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul respectiv, propus a fi amplasat în extravilanul localității Ideciu de Jos, comuna Ideciu de Jos.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacția) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV! Inițiativă anti Covid-19! Doi antreprenori mureșeni lucrează la proiect care va ajuta la prevenirea transmiterii virusului!

Vadim Fîntînari și Ioan Plămădială sunt doi târgumureșeni cu start-up-uri, unul cu domeniul de activitate …