Mamprenoarele recomandă: #stămîncasă în papuci sănătoși! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 385 Vizualizări

Mamprenoarele recomandă: #stămîncasă în papuci sănătoși!

Flexibilitatea s-a dovedit în această perioadă, una dintre cele mai puternice calități umane. Suntem pentru prima dată, la nivel global, într-o situație atât de nesigură, dar în același timp provocatoare. A sta în casă, a lucra online, a comanda online, a face tot ce ai nevoie fără să ai deplină libertate este o nouă formă de adaptare și cunoaștere.

Însă, dacă schimbăm perspectiva și privim situația prin ochii unor mici îngerași, care acum învață cum să facă primii pași, oare putem vedea ceva asemănări? La fel ca și ei, avem nevoie de îndrumare, susținere, încredere în reușită și mai ales papuci de interior care să fie sănătoși și confortabili.

Dacă păstrăm perspectiva și ne gândim la acele mici piciorușe care acum ating pentru prima dată covorul pufos din sufragerie, conștientizăm nevoia susținerii ideale. Deși ei știu deja ce au de făcut, responsabilitatea noastră de mame este să oferim micuților tot ajutorul nostru.

În acestă abordare, Constantina Huruba, mamprenoarea preferată a papuceilor pentru copii, ne ajută și ne îndrumă spre achiziționarea corectă a papuceilor de interior. Sfaturile ei practice derivă  dintr-o largă și lungă experiență în domeniu. Pantofi Melania Cipők, situat pe strada Gheorghe Doja nr. 177, este un magazin cochet din Târgu-Mureș, gândit pentru confortul piciorușelor celor mici. De la cele mai dichisite săndăluțe, până la cei mai uzuali papucei de interior, aici veți găsi modelul dorit de voi și de îngerașii voștri.

În timpul acestui stadiu în dezvoltarea corpului, micuții au nevoie să poarte papuci pentru primii pași care susțin dezvoltarea naturală a picioarelor. Prin folosirea acestor papucei, piciorușele sunt susținute, iar gleznele se dezvoltă corect.

Conform cercetărilor științifice realizate de American Academy of Pediatrics, papuceii pentru primii pași  au nevoie să ofere spațiu pentru piciorușele care cresc rapid, deci se recomandă să nu conțină o mulțime de întărituri. Astfel, încălțămintea permite dezvoltarea naturală a gleznelor și a mușchilor piciorului, evitând astfel posibile deformări și pierderi de mobilitate.

Pantofi Melania Cipők este singurul magazin din Târgu-Mureș care oferă susținători plantari, suport pentru călcâi, care se plasează în încălțăminte, sub branțul interior.

Cei mai uzuali susținători plantari pot fi împărțiți în două categorii:

De corecție – au rolul de a corecta tulburările de statică ale piciorului și de a preveni sau încetini progresia acestora.

Fabricați pe șabloane în serie – fiind cunoscute mai multe tipuri:

cu pernițe – utilizați cu scopul de a crește confortul piciorului;

pentru înălțarea încălțămintei – în zona călcâiului;

pentru susținerea bolții plantare longitudinale și transversale

Micuții parcurg etape de tranziție și dezvoltare, la fel ca noi în această perioadă. Așadar, haideți să ne susținem împreună și să ne bucurăm de acești primi pași pe care îi facem împreună.

Codruța GREU,

Copywriter

Membră a comunității Mamprenoare Târgu-Mureș

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE