EXCLUSIV! Bloc de patru etaje cu spații comerciale, în centrul Târgu-Mureșului! FOTO Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 8780 Vizualizări

EXCLUSIV! Bloc de patru etaje cu spații comerciale, în centrul Târgu-Mureșului! FOTO

Pagina web a Primăriei municipiului Târgu-Mureș, www.tirgumures.ro, a publicat, recent, la secțiunea ”Informații publice – Arhitect șef”, documentația prin care se propune actualizarea Planului Urbanistic Zonal al proiectului ”Construire imobil locuințe colective cu parter comercial S + P + 4E + R”, propus a fi realizat pe strada Bartok Bela nr. 2 din Târgu-Mureș.

Amplasamentul imobilului, ”potențial bun de dezvoltare”

Investiția aparține societății Farmaceutica B & B SRL Târgu-Mureș, iar Memoriul de prezentare pentru actualizarea Planului Urbanistic Zonal propus a fost întocmit de arhitectul Szabolcs Istvan Guttman.

”Obiectul proiectului este actualizarea Planului Urbanistic Zonal aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 43/2011 cu reglementările urbanistice cuprinse în proiectul nr. 215.0/2011, elaborat de Șuteu Design SRL, arhitect Szabolcs Istvan Guttman. Prin actualizarea propusă, se aduc corectarea unor erori materiale identificate în documentația inițial aprobată”, se precizează în document.

În același document se mai precizează că ”amplasamentul studiat are un potențial bun de dezvoltare, care prin propunerea făcută dorește să reîntregească spațial volumetric ansamblul Luxor – Piața Teatrului.”

Totodată, arhitectul Szabolcs Istvan Guttman a mai subliniat că în prezent în zona studiată se află construcții cu regimul de înălțime mic – parter, locuințe și anexe – precum și ansamblul Piața Teatrului unde sunt prezente clădiri cu regim de înălțime mare, parter plus 10 etaje, la parterul cărora regăsim funcțiuni mixte – comerț, servicii.”

Informații despre investitor

Conform www.listafirme.ro, principalul portal care furnizează informații despre firmele din România, societatea Farmaceutica B & B SRL Târgu-Mureș s-a înființat în luna iunie 1992, are ca obiect de activitate ”comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate” și este condusă de Benedek Terezia, care deține atât calitatea de asociat unic, cât și cea de administrator.

La sfârșitul exercițiului financiar 2018, societatea a raportat afaceri de 14,2 milioane de lei, profit net de 0,8 milioane de lei și un număr mediu de 22 de angajați. Potrivit aceleiași surse, în perioada 2014-2018 SC Farmaceutica B & B SRL Târgu-Mureș a avut o cifră de afaceri cumulată de 56,5 milioane de lei și un profit net cumulat de 4,6 milioane de lei.

Alex TOTH

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE