AJUTĂ! Centrul de Transfuzie Sanguină cere sprijin donatorilor de sânge Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1145 Vizualizări

AJUTĂ! Centrul de Transfuzie Sanguină cere sprijin donatorilor de sânge

Spitalul Clinic Județean Mureș a publicat pe pagina web a unității medicale vineri, 17 iulie, un comunicat de presă în care subliniază scăderea semnificativă a numărului de donatori de sânge la nivelul Județului Mureș de la începutul crizei generate de COVID-19.

În această perioadă angajaţii Spitalului Clinic Judeţean Mureş au sprijinit Centrul Regional de Transfuzie Sanguină prin donări voluntare de sânge, pentru a asigura necesarul de care au nevoie pacienţii.

Potrivit comunicatului, acest demers a fost susţinut de angajaţi din aparatul administrativ, conducerea spitalului dar şi de cei de pe diferitele secţii ale spitalului.

Luni, 20 iulie 2020 se vor alătura donatorilor încă 25 de cadre medicale din Secţia Clinică Ortopedie şi Traumatologie, coordonată de Prof. univ. Dr. Pop Tudor Sorin.

Mureșenii care au posibilitatea, doresc şi pot să doneze, sunt rugaţi să se prezinte la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, Târgu Mureş, strada Molter Karoly, nr. 2 pentru a susţine demersul Spitalului Județean Mureș şi activitatea operatorie a secţiilor chirurgicale.

I.S.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE