Home / Sanatate / Termen nou de contractare în cadrul Programului Național de Ortopedie Endoprotezare Adulți

Termen nou de contractare în cadrul Programului Național de Ortopedie Endoprotezare Adulți

Casa de Asigurări de Sănătate (C.A.S.) Mureș anunță un nou termen de contractare în vederea acoperirii necesarului de servicii medicale acordate în cadrul Programului Național de Ortopedie Endoprotezare Adulți.

”Furnizorii de servicii medicale, care îndeplinesc criteriile din chestionarele de evaluare prevăzute în Normele tehnice, interesați de încheierea contractelor pentru furnizarea de servicii medicale acordate în cadrul Programului Național de Ortopedie Endoprotezare Adulți, pot depune la sediul C.A.S. Mureș sau pot transmite cererile însoţite de documentele necesare contractării, în format electronic cu semnătură electronică extinsă, în data de 16 octombrie 2020. Termenul de finalizare a procesului de contractare este 22 octombrie 2020. Calendarul de contractare și documentele necesare contractării pot fi consultate pe site-ul C.A.S. Mureș: www.cnas.ro/casamures sau la sediul instituției”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, ec. Manuel Augustin Butiulca, director general al C.A.S. Mureș.

(Redacția)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Scrisoarea deschisă de la medicul de familie către pacientul său: Ce trebuie să știi dacă apar simptome specifice COVID-19

Societatea Naţională de Medicina Familiei a transmis, prin următoarea scrisoare deschisă, o serie de lămuriri privind …