Home / Invatamant / Proiect nou la Universitatea ”Dimitrie Cantemir”

Proiect nou la Universitatea ”Dimitrie Cantemir”

Universitatea ,,Dimitrie Cantemir” (UDC) din Târgu Mureș derulează, în perioada 27 octombrie 2020 – 26 octombrie 2022, proiectul ,,Practica inovativă a studenților – UDC”, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a unității de învățământ, scopul proiectului este ,,creșterea numărului absolvenților de învățământ terțiar universitar și non universitar din UDC din Târgu Mureș, care își găsesc un loc de muncă, urmare a accesului la activități de învățare la un potential loc de muncă, cu accent pe sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform Strategiei Naționale pentru Competivitate și domeniile de specializare inteligentă conform Strategiei Naționale de Cercetare, Dezvoltare și Inovare.” Informații suplimentare pot fi obținute pe pagina web www.cantemir.ro.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Vocea ta e importantă! Mergi la vot!

Pe 6 decembrie, politicenii tac și oamenii vorbesc. Vocea ta e importantă! Mergi la vot! …