Activitate antidrog online la un liceu din Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1197 Vizualizări

Activitate antidrog online la un liceu din Târgu Mureș

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Mureş a desfășurat, joi, 19 noiembrie o activitate online de prevenire a consumului de droguri la Liceul Teoretic ,,Gheorghe Marinescu” din Târgu Mureș.

La această activitate au luat parte două cadre didactice, respectiv Dorina Gabriela Zamfir și Liana Manuela Ciuchină, și 39 de elevi din cadrul Liceului Teoretic ,,Gheorghe Marinescu”, Școala Postliceală.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentații CPECA Mureș, ,,în cadrul acestei activităţi au fost abordate următoarele teme: promovarea campaniei ,,19 zile de prevenire a abuzurilor și violenței asupra copiilor și tinerilor”, a fost marcată Ziua Națională fără Tutun, 19 noiembrie 2020, efectele consumului de droguri și tutun asupra sănătăţii, precum şi problemele sociale pe care le creează, motivele debutului în consumul de droguri”.

În anul școlar 2020 – 2021, specialiştii CPECA Mureş vor fi prezenți în mediul online, în mod constant,  alături de elevi şi vor realiza activităţi de prevenire a consumului de droguri, menite să îi sensibilizeze cu privire la efectele şi riscurile acestui fenomen.

Totodată, specialiştii CPECA Mureş vor oferi consiliere cadrelor didactice în legătură cu aspectele de prevenire a consumului de droguri şi a noilor forme de substanţe psihoactive, cu mijloacele eficiente de realizare a activităţilor antidrog ce doresc să fie iniţiate.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE