Home / Invatamant / Proiect privind dezvoltare durabilă

Proiect privind dezvoltare durabilă

Distribuie

Reprezentanții Organizației non-guvernamentale Global Action Italy, prin intermediul Ambasadei României la Roma, invită elevii la proiectul Global takes Action: Connecting Youth towards a sustainable World, în perioada ianuarie-martie 2021, care are scopul de a promova obiectivele mondiale ale dezvoltării durabile cuprinse în Agenda ONU pentru Dezvoltare Durabilă pentru anul 2030 și constă în organizarea unor dezbateri online între elevi.

Conform unui anunț publicat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, www.edums.ro, ,,în cadrul proiectului, elevii vor fi organizați în grupuri corespunzătoare temelor, fiind conduse de către un turore” și ,,vor filma un videoclip în care vor prezenta experiențele țărilor de origine, precum și posibile soluții pe care fiecare elev le poate implementa pentru a contribui personal la rezolvarea problemei aflate în dezbatere”.

,,Fiecare țară poate fi reprezentată de maximum 2 tineri, iar pentru participare aceștia trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele criterii: să aibă vârsta între 14 și 18 ani, o foarte bună cunoaștere a limbii engleze și să manifeste un interes deosebit pentru dezvoltarea durabilă”, a precizat prof. Claudiu Gabriel Bîndilă, inspector școlar general al județului Mureș.

În vederea participării la proiect, elevii se înscriu, pe cont propriu, accesând linkul de la adresa http://form.jotform.com/globalaction/global-takes-action, urmând ca, ulterior, să fie selectați de către echipa Global Action Italy.

Termenul limită până la care se va realiza selecția participanților este 18 decembrie.

Alexandra HAJA


De asemenea, verificati

Prefectul Mara Togănel: Colegiul Național ”Unirea”, etalon printre școlile din România

Distribuie Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a transmis vineri, 27 ianuarie 2023, un mesaj aniversar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.