Proiect privind dezvoltare durabilă Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 405 Vizualizări

Proiect privind dezvoltare durabilă

Reprezentanții Organizației non-guvernamentale Global Action Italy, prin intermediul Ambasadei României la Roma, invită elevii la proiectul Global takes Action: Connecting Youth towards a sustainable World, în perioada ianuarie-martie 2021, care are scopul de a promova obiectivele mondiale ale dezvoltării durabile cuprinse în Agenda ONU pentru Dezvoltare Durabilă pentru anul 2030 și constă în organizarea unor dezbateri online între elevi.

Conform unui anunț publicat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, www.edums.ro, ,,în cadrul proiectului, elevii vor fi organizați în grupuri corespunzătoare temelor, fiind conduse de către un turore” și ,,vor filma un videoclip în care vor prezenta experiențele țărilor de origine, precum și posibile soluții pe care fiecare elev le poate implementa pentru a contribui personal la rezolvarea problemei aflate în dezbatere”.

,,Fiecare țară poate fi reprezentată de maximum 2 tineri, iar pentru participare aceștia trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele criterii: să aibă vârsta între 14 și 18 ani, o foarte bună cunoaștere a limbii engleze și să manifeste un interes deosebit pentru dezvoltarea durabilă”, a precizat prof. Claudiu Gabriel Bîndilă, inspector școlar general al județului Mureș.

În vederea participării la proiect, elevii se înscriu, pe cont propriu, accesând linkul de la adresa http://form.jotform.com/globalaction/global-takes-action, urmând ca, ulterior, să fie selectați de către echipa Global Action Italy.

Termenul limită până la care se va realiza selecția participanților este 18 decembrie.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE