Campanie importantă adresată tuturor femeilor Stiri nationale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 112 Vizualizări

Campanie importantă adresată tuturor femeilor

Reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) și cei ai Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB) au lansat luni, 8 martie, o campanie online de prevenire a traficului de persoane, intitulată ,,Prețuiește femeile! Nu tolera exploatarea lor!”.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții ANITP și CNAB, campania se derulează în luna martie, urmărește informarea şi sensibilizarea publicului cu privire la traficul de persoane în scopul exploatării sexuale a femeilor și totodată, încurajează la acțiune civică și atenționează consumatorii de servicii sexuale că aceștia sunt cei pentru care victimele traficului sunt recrutate și abuzate.

Mesajul campaniei se integrează mesajului general al lunii martie, de prețuire și apreciere a tuturor femeilor, aducând în prim plan femeile exploatate sexual și una dintre cele mai de preț valori, respectiv libertatea: ,,Pentru victimele traficului de persoane libertatea este cel mai de preț dar!”.

,,Inițiativa celor doi parteneri se circumscrie direcțiilor de acțiune prevăzute în Strategia Națională Împotriva Traficului de Persoane pentru perioada 2018-2022 și se adresează următoarelor grupuri țintă: adolescente și tinere aflate în situație de risc/vulnerabilitate la traficul de persoane în scopul exploatării sexuale, potențiali consumatori de servicii sexuale, publicul larg, utilizator de informaţie online. Distribuirea postărilor campaniei cu hashtag-ul #prețuieștefemeile va fi un prim act de implicare”, au precizat reprezentanții ANITP și CNAB.

Informații suplimentare se pot afla pe pagina de Facebook a ANITP: @ANITPCentral: Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE