Delgaz Grid, investiție de peste 5,5 milioane de lei în Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 376 Vizualizări

Delgaz Grid, investiție de peste 5,5 milioane de lei în Mureș

Delgaz Grid, companie de distribuție din cadrul Grupului german EON, a investit, în anul 2020, peste 5,5 milioane de lei pentru modernizarea a 21 de kilometri din rețeaua de distribuție a gazelor din județul Mureș, principalele investiții derulându-se la Sighișoara, Sângeorgiu de Mureș și Iclandu Mare.

,,La Sighișoara au fost derulate două lucrări de investiții pe străzile Tache Ionescu și Ceahlăului, respectiv Dealul Gării și Tudor Vladimirescu unde rețeaua gaz a fost înlocuită  pe o lungime de 6 kilometri. La Iclandu Mare întreaga rețea din localitate, în lungime de aproape 12 kilometri, a fost modernizată, iar la Sângeorgiu de Mureș investițiile au constat în înlocuirea conductelor și branșamentelor pe o lungime de peste 3 kilometri pe străzile Agricultorilor, Marton Aron, Râtul Morii, Constructorilor și Mociar”, au precizat reprezentanții Delgaz Grid.

În anul 2021 se intenționează înlocuirea a 39 de kilometri de conducte și branșamente de gaze naturale din județ.

,,Investițiile în modernizarea sistemului de distribuție reprezintă o prioritate și în acest an, în județul Mureș fiind programate înlocuiri ale rețelei de gaz pe o lungime de 39 kilometri, valoarea investițiilor depășind 9 milioane de lei. Cele mai importante lucrări prevăzute a fi finalizate în 2021 sunt cele de la Solovăstru – 13 kilometri, Cecalaca – 8 kilometri, Sângeorgiu de Mureș – 4 kilometri, Senereuș – peste 4 kilometri, Istihaza – 5 kilometri și Șincai – peste 3 kilometri”, au mai precizat reprezentanții Delgaz Grid.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE