VIDEO: Finanțarea activităților școlare, în atenția UDMR Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 309 Vizualizări

VIDEO: Finanțarea activităților școlare, în atenția UDMR Târgu Mureș

Tamasi Zsolt și Frunda Csenge, reprezentanți ai UDMR în Consiliul Local Târgu Mureș, au afirmat, cu ocazia unei conferințe de presă susținută joi, 22 aprilie, că amendamentele aduse la proiectul de finanțare al activităților școlare vor face ca bugetul să nu mai fie un obstacol în desfășurarea acestora.


„Am modificat proiectul de finanțare al activităților școlare în sensul că am introdus anumite amendamente, mai ales pentru a favoriza ca în timpul anului școlar să nu existe hiatusuri, de exemplu luni în care nu se poate face activitate din lipsă de buget. Aici ne putem gândi de exemplu că în luna ianuarie este ziua lui Eminescu, este Mica Unire și pentru aceste evenimente nu se putea acorda sprijin din partea Primăriei pentru că era înainte de buget. Aici am făcut acea modificare ca să fie accesibil pe toată perioada, pentru toate tipurile de activități inițiate de școli”, a punctat Tamasi Zsolt.

Egalitate în educație

Frunda Csenge, lidera grupului de consilieri locali târgumureșeni ai UDMR, a afirmat că proiectele Uniunii au în vedere crearea egalității în șanse în ceea ce privește educația.

„Dorim să vă prezentăm un sistem pe care noi îl dorim să fie construit în jurul elevilor din Târgu Mureș. Dorim ca ei să aibă aceleași șanse, iar scopul nostru este ca în Târgu Mureș să avem un sistem de finanțare echitabil pentru toții elevii, pentru ca aceștia să aibă șanse egale în viață”, a declarat Frunda Csenge.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE