WESSLING România împlinește 18 ani de activitate în România Mediu
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 567 Vizualizări

WESSLING România împlinește 18 ani de activitate în România

Dacă astăzi WESSLING România este o companie solidă ce desfășoară activități în domeniul protecției mediului, sănătății și siguranței alimentare și cu o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro, începuturile din anul 2003 pe o piață în care legislația de mediu nu era clară și etapele parcurse până astăzi ne spun o poveste de success din inima Transilvaniei. De atunci compania s-a dezvoltat continuu și de la un laborator și o singură persoană a ajuns la 3 divizii și aprox. 100 de angajați.
În 21 mai 2003 se înregistra la Târgu Mureș Laboratorul Chimic Dr Wessling SRL care efectua analize pentru protecția mediului.
Ing. chim. Ioan HAȘEGAN a înființat Laboratorul Chimic Dr Wessling SRL care astăzi se numește WESSLING România SRL și pentru 3 luni a fost singurul angajat al companiei. În cei 18 ani de activitate laboratorul s-a extins iar astăzi WESSLING România este unul dintre jucătorii importanți pe piața internă ce ofera 3 servicii dintr-o singura sursa: analize și consultanță de mediu și analize pentru siguranța alimentară. Cu o gamă variată de servicii WESSLING România joacă astăzi un rol important în dezvoltarea durabilă și protecția mediului. Continuă să fie un angajator bun pentru tinerii absolvenți de chimie, biologie, protecția mediului.
În ianuarie 2021 WESSLING România avea 87 de angajați și o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro, fiind o companie cotată de COFACE ca EXCELLENT IMM. Angajații celor 3 divizii lucrează împreună pentru o cât mai bună calitate a vieții.
Ne bucurăm de astfel de povești de succes închegate în inima Transilvaniei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE