Cabină foto la nuntă? O altă întrebare la care răspunsul este DA! Life style
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 238 Vizualizări

Cabină foto la nuntă? O altă întrebare la care răspunsul este DA!

Ai spus „Da” de curând și acum începi pregătirile de nuntă? Probabil că ești în căutare de idei și variante de divertisment la modă. Iată una dintre ele: închiriază o cabina foto nunta!

Petrecerile nu mai sunt de mult niste simple reuniuni la care doar se mănâncă și se dansează. Distracția a trecut la alt nivel. Din fericire, profesioniștii în arta divertismentului îți vin în întâmpinare cu oferte bogate, pentru ca tu să ai „cea mai tare petrecere”!

Lucrul de care se tem toate cuplurile ce pășesc oficial pe drumul în doi este ca la nunta lor să nu intervină monotonia la un moment dat al serii. Cu siguranță nici tu nu ți-ai dori ca într-o zi atât de importantă pentru tine să vezi invitații plictisiți, dorindu-și să plece cât mai repede acasă. Adu un suflu de bucurie și entuziasm cu ajutorul celui mai popular instrument de antren și anume o cabină foto la nuntă.

Votată ca fiind sursa ideală de amuzament la nuntă, cabina foto la nuntă îi atrage rapid în jurul ei chiar și pe cei mai liniștiți invitați. Magnetismul irezistibil de care dă dovadă nu lasă pe nimeni nepăsător la prezența ei.

Pentru ca distracția să fie completă, aceasta vine echipată cu accesorii dintre cele mai haioase, pentru a stârni zâmbete sau hohote de râs. Perucile fancy, ochelarii colorați, pălăriile din stiluri variate și multe alte articole de recuzită te vor ajuta ca, împreună cu cele mai dragi persoane pentru tine, să creezi propriul film. Regia îți aparține!

Posibilitatea de a face poze nelimitat și de a le vedea printate pe loc va fi iar un aspect de care toti cei prezenți se vor bucura. Cine nu își dorește să imortalizeze momentul în care arată ca scos din cutie? Doamne și domnișoare coafate, dichisite, îmbrăcate în toalete de seară special pregătite pentru evenimentul tău vor dori să radieze în fotografiile tale de nuntă. Domnii și cavalerii își vor putea pune în evidență șarmul prin poze de excepție. O cabină foto la nuntă îndeplinește cu succes toate aceste dorințe.

Acest dispozitiv are și rolul nobil de liant magic între invitați. Prieteni sau rude, care poate nu s-au mai vazut de mult, au ocazia acum să se revadă și să se bucure de reîntâlnire, prin intermediul tău în această seară mare. Și cum s-ar putea încununa mai frumos aceste momente, dacă nu prin intermediul fotografiilor?

Pe lângă calitatea incontestabilă a pozelor dată de metoda de imprimare, care le va face să își păstreze intensitatea culorilor mult timp, le poți avea atât în varianta printată pe hârtie fotografică, cât și pe hârtie magnetică. Așadar, toți se vor putea bucura de acestea fie în albumele foto de familie, fie atunci când le vor atașa pe diverse obiecte metalice pe care le vor putea vedea zilnic.

Toată afacerea asta te va scăpa de drumurile și căutările mărturiilor perfecte pentru nuntă. O cabina foto nunta îți poate oferi acest serviciu direct la petrecerea ta. Aceasta se dovedește a fi astfel o metodă foarte practică de a realiza mărturii personalizate pentru toți invitații. 

Toți vor pleca încântați și fericiți că ți-au fost alături și vor aprecia grija pe care ai avut-o pentru ca ei să se simtă bine. Fotografiile au darul special de a păstra cu sfințenie amintirile fiecăruia și împrospătează memoria, care de multe ori ne mai trădează. Nu lăsa să treacă o astfel de ocazie importantă fără a avea alături o cabină foto la nunta ta disponibilă pe site-ul petrecem.ro.    

Distribuie:

Lasă un comentariu

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE