Ținute cu stil pentru zile obișnuite Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 145 Vizualizări

Ținute cu stil pentru zile obișnuite

Femeile adoră eleganța, însă uneori o duc către extrem și uită că în zilele obișnuite nu trebuie să exagerezi cu tocurile, bijuteriile, rochiile sofisticate sau machiajul. Eleganța stă în atitudine și într-o ținută corect aleasă în deplin acord cu momentul zilei sau cu situația în care te afli.

Multe femei confundă abundența vestimentară cu stilul și au senzația că dacă poartă sandale cu toc, rochii mulate și părul coafat au reușit să se evidențieze prin eleganță. Însă această abordare este total eronată într-o zi obișnuită când mergi la serviciu, la cumpărături sau la un prânz în oraș. Asta nu înseamnă că în zilele obișnuite nu trebuie să ieși din jeans și adidași. Iată câteva idei care te vor ajuta să îți creezi ținute cu stil, fără să ieși din tipare.

Poartă rochii de zi cu pantofi confortabili

Rochiile de zi îți pot da acel aer rafinat, de feminitate, dacă știi cum să le alegi și cum să le asociezi. La birou poți opta pentru o rochie cămașă, într-o nuanță neutră sau pastel. Pentru a-i da o notă de eleganță, marchează talia cu o curea într-o culoare în contrast și poart-o alături de mocasini și o geantă de mână, geometrică. În week-end poți miza pe o rochie hanorac pe care să o porți cu pantofi sport cu aspect masiv, de la un brand premium, și o borsetă aruncată în diagonală pe umăr. Nu vei fi elegantă, dar cu siguranță vei afișa stil. La plimbările în oraș, prin parcuri sau la cumpărături alege o rochie cu imprimeu floral și corială lejeră, deasupra genunchiului și poart-o cu sandale plate sau stil gladiator și o geantă shopper. Seara, în oraș, poți alege o rochie simplă, cu detalii care o pun în valoare precum decupaje, mesaje plasate strategic, volane. Acum poți opta pentru tocuri, însă nu exagera. O pereche de sandale simple, cu barete fine și toc mediu sunt ideale pentru o ieșire la terasă.

Combină piese basic cu altele mai elegante

Dacă vrei să fii rafinată fără să exagerezi, combină piese basic cu altele mai elegante. Un jeans cu talie înaltă cu o bluză din mătase și sandale cu toc. O fustă din denim cu o cămașă și pantofi stiletto, o rochie A-line cu o pereche de sneakerși. Tot ce trebuie să faci este să mizezi pe contraste care creează o ținută echilibrată. Pe Fashion Days găsești o mulțime de piese vestimentare în diferite modele pe care le poți combina creativ în ținute pentru zi. Joacă-te cu accesoriile pentru a accentua nota de eleganță a ținutei sau, din contră, pentru a tempera. Poți folosi un rucsac și pantofi sport la o rochie vaporoasă sau o geantă cu lanț și sandale cu toc la jeans și tricou. Nu uita, asocierile de piese în stiluri diferite sunt cele care îți dau acel aer special.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE