Home / Invatamant / Laptopuri și echipamente pentru cursuri online pentru 12.600 de elevi și dascăli din Târgu Mureș!

Laptopuri și echipamente pentru cursuri online pentru 12.600 de elevi și dascăli din Târgu Mureș!

Primăria municipiului Târgu Mureș urmează să semneze un contract de finanțare, în valoare de 29.610.555,46 de lei, cu TVA inclus, ca urmare a aprobării cererii de finanțare aferentă proiectului ”Achiziție de tablete școlare și alte echipamente necesare desfășurării activității didactice on-line în Municipiul Târgu Mureș, județul Mureș”.

”Beneficiari ai proiectului, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, sunt 11.362 de elevi, respectiv 1.293 de cadre didactice, iar 670 de săli de clasă din scolile din Târgu Mureș vor fi dotate cu logistica necesară desfășurării cursurilor on-line. Prin acest proiect se propune achiziționarea următoarelor echipamente pentru sălile de clasă: tablete pentru uz școlar, cu acces la internet – 11.362 bucăți; laptop-uri pentru cadre didactice 1.293 bucăți; camere Web de videoconferință pentru sălile de clasă – 608 bucăți; table interactive – 670 bucăți; router Wireless – 639 bucăți”, a transmis luni, 2 august, Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Luduș: Creșă arondată la „Căsuța Fermecată”

În Legea nr. 1/2001 a Educației Naționale la articolul 27, alineatul 1, este specificat ca …