Home / Business / Virgil Mailat, investiție surpriză în Reghin

Virgil Mailat, investiție surpriză în Reghin

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Mureș anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004, Plan Urbanistic Zonal – care creează cadrul pentru „Construire centrală și parc fotovoltaic, împrejmuire teren și lucrări de conectare la sistemul energetic național – Reghin” pe un amplasament din Reghin, strada Cimitirului, fără număr, titular SC MM & MV Fotosolar SRL, în categoria celor care nu necesită efectuarea evaluării de mediu.

Potrivit site-ului APM Mureș, Planul urmează să fie supus adoptării fără aviz de mediu, informaţii privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate la adresa web apmms.anpm.ro, iar observaţiile publicului se primesc la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro.

Conform www.listafirme.ro, principalul portal care furnizează informații despre firmele din România, SC MM & MV Fotosolar SRL Târgu Mureș funcționează din luna iunie 2020, se ocupă cu ”Producția de energie electrică” și are doi asociați, Virgil Mailat (70%) și Maria Mailat (30%), ambii deținând și calitatea de administrator.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Luduș: Creșă arondată la „Căsuța Fermecată”

În Legea nr. 1/2001 a Educației Naționale la articolul 27, alineatul 1, este specificat ca …