Gala Presei Mureșene 2021. Ceea ce ne lipsește uneori este încrederea Editorial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 105 Vizualizări

Gala Presei Mureșene 2021. Ceea ce ne lipsește uneori este încrederea

Octombrie 2005. Gala Presei, Club Jo. Primeam de la regretatul Cristian Țopescu o plachetă pe care erau câteva cuvinte de încurajare. Le-am luat atunci foarte în serios, astfel că un an mai târziu eram în studioul Antena 3 București unde prezentam jurnalul de știri. Au fost 4 ani foarte frumoși la București, în care am învățat și mai multe în materie de jurnalism.

Experiența acumulată mi-a deschis noi provocări și, odată venit acasă, am profitat de oportunitatea unui post de purtător de cuvânt la Azomureș. O poziționare de cealaltă parte a baricadei, dar păstrând același interes, informarea publicului. Un proces care continuă și astăzi și care cunoaște în fiecare zi noi provocări, situații inedite de gestionat într-un mediu uneori destul de ostil.

Am învățat că transparența și comunicarea onestă sunt două dintre condițiile cu ajutorul cărora lucrurile merg în direcția bună, astfel că voi continua pe aceeași cale.

Dacă acum 20 de ani exista aceeași politică la Azomureș de exemplu, astăzi nu am mai fi privit platforma ca un inamic, mai degrabă ca un colaborator, ca un sprijin al comunității.

Ceea ce ne lipsește uneori este încrederea. Încrederea în autorități, în politicieni, în mediul privat, în mass-media, iar lipsa încrederii pe termen lung nu este benefică pentru o comunitate, așa cum este și cea mureșeană. Împreună putem schimba însă acest lucru.

Ovidiu MAIOR, Purtător ce cuvânt SC Azomureș SA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE