VIDEO, FOTO: Românii din lume, uniți prin RUA Connect Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3000 Vizualizări

VIDEO, FOTO: Românii din lume, uniți prin RUA Connect

Cea mai mare rețea de socializare a românilor din toată lumea, RUA Connect, a fost lansată vineri, 8 octombrie, la Târgu Mureș. Evenimentul de lansare a fost organizat de echipa RUA – Românii Uniți Acasă, proiect inițiat și coordonat de omul de afaceri Doru Borșan, și a fost găzduită de RUA Social Club, un spațiu reamenajat cu eleganță și mult bun gust în incinta fostului Club Zambara și inaugurat în aceeași seară. Aplicația mobilă RUA Connect oferă utilizatorilor posibilitatea de a interacționa cu alți utilizatori ai rețelei, dar și de a-și căuta prieteni și parteneri noi de pe toate meridianele lumii și poate fi descărcată de pe Apple Store și Google Play Store sau de pe pagina web www.rua.ro.

Faptele și gândurile pozitive, prioritare

În deschiderea evenimentului, Cezar Sigmirean, brand manager RUA, a subliniat că deși proiectul lansat a fost inițiat pe plan local, în comunitatea mureșeană, ambiția echipei este ca acesta să depășească granițele țării și să devină principala rețea de socializare a românilor din întreaga lume.

”RUA Connect își propune să fie cea mai mare rețea de socializare din lume adresată românilor de pretutindeni și târgumureșenilor, cu siguranță”, a spus Cezar Sigmirean care a mai dezvăluit că în comparație cu rețelele de socializare clasice RUA Connect își dorește să fie total ”în latura opusă, promovând oamenii și comunitățile pozitive.”

Aplicație inovativă, cu surprize

Funcționalitățile aplicației RUA Connect, dar și planurile de viitor ale proiectului, au fost apoi prezentate de doi dintre copii omului de afaceri Doru Borșan, respectiv de Johanna Borșan și de Doru Borșan jr. care a subliniat, cu mândrie și bucurie, faptul că ”RUA în primul rând este un proiect de suflet”, respectiv ”un proiect de familie început aici, la Târgu Mureș.”

”Ne dorim să creăm cea mai mare comunitate de români, și nu numai, RUA Connect. Câteva din funcționalitățile diferențiatoare pe piață sunt matchmachingul între persoanele de același sex, adică este prima aplicație de matchmaching în care se poate crea atât conexiunea între un bărbat și alt bărbat, cât și femeie – femeie, iar pe viitor ne vom mobiliza să facem și crossped care înseamnă că atunci când un utilizator al aplicației trece pe lângă alt utilizator, el va primi automat o notificare și în acel moment va putea intra în aplicație să socializeze cu persoana respectivă. O altă funcționalitatea foarte importantă va fi acea de hotplays care practic va fi o hartă interactivă prin care se va putea vedea în timp real toți utilizatorii aplicației și se va putea întâlni cu ei în orice fel de locație”, a afirmat Doru Borșan jr.

”Am început abia de două zile campania de promovare a aplicației și avem deja peste 2.000 de utilizatori”, a dezvăluit Johanna Borșan.

Alături de oamenii fani și simpli

Cel mai așteptat speech al serii a fost, evident, cel susținut de Doru Borșan, persoana în jurul căreia ideea, poate percepută de unii ca fiind fantezistă în urmă cu doi ani, s-a închegat și apoi transformat într-o realitate dătătoare de optimism și de speranțe.

”Oameni faini, oameni simpli, într-un cuvânt prietenii mei”, și-a început discursul, cu sinceritate, inițiatorul RUA, care a mărturisit apoi că este încântat deoarece lucrează la acest proiect alături de doi dintre copii săi, Johanna și Doru.

”În fiecare zi dezbatem, comunicăm, ne supărăm, ne trece, ne veselim dar într-un final, iată, la aproape doi ani de zile de când am început acest proiect putem să îl punem pe piața mondială și să ne bucurăm împreună de el”, a afirmat apoi Doru Borșan, care nu a uitat să transmită, cu eleganță, mulțumiri atât familiei sale pentru susținere, cât și tuturor celor care au contribuit la realizarea proiectului RUA și ulterior a rețelei de socializare RUA Connect.

Parteneriat cu UMFST

Cunoscut ca fiind un sincer și fidel prieten al tinerilor, Doru Borșan nu și-a dezmințit faima nici de această dată, anunțând audiența despre încheierea unui parteneriat între RUA și principala instituție de învățământ superior mureșeană, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

”UMFST și RUA au împreună un parteneriat strategic de dezvoltare reciprocă și pentru noi este un moment de mândrie, de responsabilitate și cred că împreună vom face multe, multe lucruri frumoase”, a precizat charismaticul om de afaceri.

Liant către sufletul oamenilor

În continuare, Doru Borșan ”a pus punctul pe i” cum se mai spune, vorbind despre principala utilitate a RUA Connect, respectiv o modalitate eficientă de a învinge singurătatea și efectele acesteia.

”Aplicația RUA Connect de fapt pleacă dintr-o necesitate a noastră, a tuturor, și anume nimeni, nicăieri, niciodată, nu vrea să fie singur. Singurătatea este apăsătoare, nu poți construi nimic fără a avea pe cineva alături, că este un prieten, că este o prietenă, și RUA Connect asta își dorește, să creeze o comunitate de oameni care se regăsesc pe RUA Connect, renunță la singurătate, doresc să iubească, doresc să se întâlnească, doresc să comunice, să construiască împreună viitorul lor pentru că fraților, poate nu știți dar pe această planetă din 8 miliarde de oameni aproape 6 suferă de singurătate și de nevoia de a avea pe cineva drag lângă ei cu care să își împărtășească momentele, clipele, bucuriile și chiar și momentele mai triste. Ei, bine, noi acolo de îndreptăm, înspre acei oameni, și încercăm să le fim liantul înspre sufletul lor, înspre simplitatea lor, înspre tot ce au ei mai drag să transmită celorlalți. Vom încerca să eliminăm timiditatea, lipsa de curaj, pentru că de multe ori nu avem curajul să spunem că suntem singuri. Asta e cel mai mare challange pe care îl avem, să fim sinceri cu noi înșine și să ne deschidem sufletul, fraților, pentru că o singură viață avem și din păcate așa de repede se face târziu în viața noatră încât nici nu ne dăm seama”, a spus, simplu, Doru Borșan.

Mândria de a fi român

Finalul discursului a fost cât se poate de motivațional, mesajul transmis de Doru Borșan fiind că românii, indiferent pe ce meridian al planetei s-ar afla, trebuie să creadă mai mult în propria valoare.

”Avem un drum de făcut împreună, să încercăm să dăm toți forță acestui proiect care se cheamă RUA. Este al meu, dar este și al vostru, al tuturor. Vă rog să îl tratați ca și pe proprietatea voastră, să faceți ce credeți de cuviință, să îl ducem de-a lungul și de-a latul acestei planete, să îi dăm forță, să îi dăm curaj, să îi dăm importanță, pentru că de fapt aici este de lucru enorm, în demnitatea, în orgoliul, în încrederea noastră a românilor peste tot în lume, acolo, românii din afara țării cred că și-au pierdut-o și va fi un drum foarte greu să ne-o recăpătăm și să intrăm într-un local, în casa noastră, în casa celorlalți, pe stradă, în autobuz, cu pieptul sus și – de ce nu – cu un tricou mare pe care să scrie: ”Sunt român.”. Asta ne dorim, ca prin brandul nostru Românii Uniți Acasă românii să simtă acest sentiment peste tot, să îl dezvolte, să îl multiplice, să devenim o forță de invidiat. Asta vă doresc vouă, asta îmi doresc și mie”, și-a încheiat discursul coordonatorul proiectului RUA.

Dan Negru, mesaj de încurajare

Absent motivat de la eveniment, îndrăgitul prezentator de televiziune Dan Negru, care deține și titlul de Ambasador RUA, a transmis un mesaj de felicitare și de încurajare pentru cei prezenți: ”Între offline și online e socializare, sunteți voi, cei care acum sunteți conectați. RUA a lansat și RUA Connect, conectarea e cea mai importantă, dar știți asta la fel de bine ca mine”, au fost cuvintele rostite cum se poate altfel decât cu prietenie, de Dan Negru.

Text: Alex TOTH

Foto: Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE