VIDEO, FOTO: Doru Borșan și Ioan Fărcaș, parteneriat pentru RUA Social Club Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6783 Vizualizări

VIDEO, FOTO: Doru Borșan și Ioan Fărcaș, parteneriat pentru RUA Social Club

Cunoscutul om de afaceri Doru Borșan a anunțat vineri, 8 octombrie, prima franciză RUA din lume care vizează spațiul din Târgu Mureș care a găzduit fostul Club Zambara din cartierul Cornișa. Astfel, locația se numește acum RUA Social Club și este consdiderată o parte componentă importantă a proiectului RUA – Românii Uniți Acasă.

”De aici pleacă revoluția RUA”

Anunțul a fost făcut cu ocazia lansării RUA Connect, cea mai mare rețea de socializare a românilor din toată lumea, eveniment care a fost găzduit în incinta RUA Social Club.

”Așa s-a născut RUA Social Club, pentru această comuniune de gânduri, de vorbe, de sentimente care ne leagă până la urmă și aici, împreună, dorim să aducem plusvaloare acestui oraș, vom organiza conferințe, dezbateri, concursuri de start-up, ne vom întâlni cu studenții, cu elevii, cu părinții, cu profesorii, cu viața, cu toți cei care doresc să intre în casa RUA, aici, de azi, o vor putea face”, a spus Doru Borșan, inițiatorul și coordonatorul proiectului RUA, care i-a mulțumit pentru deschiderea arătată proprietarului spațiului, Ioan Fărcaș.

”Mulțumesc familiei Fărcaș pentru încredere și pentru deschiderea totală față de proiectul RUA”, a mai spus Doru Borșan despre proaspătul parteneriat.

”De aici pleacă revoluția RUA, revoluția pozitivă RUA, și sper ca această lava a vulcanului nostru să acopere toată planeta. De ce trebuie să ne fie frică să visăm? De ce trebuie să ne fie frică să fim cei mai buni? Ne-am născut să fim cei mai buni! Mulțumesc frumos!”, a mai spus Doru Borșan.

Text: Alex TOTH

Foto: Ligia VORO, Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE