Știai că poți închiria o imprimantă business pentru afacerea ta? Business
  • gabriela.belean
  • 0 comentarii
  • 271 Vizualizări

Știai că poți închiria o imprimantă business pentru afacerea ta?

Bugetul este totul atunci când gestionezi propria afacere. Trebuie să echilibrezi banii pentru a plăti salariile, echipamentele, chiria și alte cheltuieli. 

Dacă te gândești la diferite metode pentru a îți maximiza bugetul și, implicit, pentru a oferi angajaților instrumentele suplimentare de care au nevoie, atunci închirierea unui copiator sau a unei imprimante poate fi o soluție. 

Află în continuare de ce este benefic pentru afacerea ta să închiriezi o imprimantă profesională:

Unul dintre cele mai utile instrumente din birou este imprimanta sau copiatorul. Este esențial să gestionezi cu succes costurile asociate cu nevoile de imprimare și copiere. Vestea bună este că poți închiria imprimante business de la Atlas.ro și poți beneficia și de alte servicii de tip MPS (“Managed Print Services“).

Rata rapidă a progreselor tehnologice face ca închirierea de echipamente de birou să fie o opțiune mai bună decât cumpărarea.

În primul rând, cea mai mare parte a tehnologiei devine depășită în câțiva ani, ceea ce înseamnă că va trebui să cumperi un copiator sau o imprimantă nouă la fiecare patru până la șase ani, pentru a ține pasul cu schimbarea tehnologiei.

Asta înseamnă că închirierea oferă un ciclu de reîmprospătare durabil pentru a te asigura că poți actualiza imprimanta cu cea mai recentă tehnologie și cel mai economic cost de operare.

De asemenea, atunci când închiriezi un copiator și/ sau o imprimantă, nu trebuie să plătești toată suma în avans pentru a obține echipamentul de care ai nevoie. Majoritatea contractelor de închiriere nu necesită un avans și, dacă o fac, este foarte mic în comparație cu plata integrală a prețului în avans. 

Banii pe care îi economisești pot merge apoi către alte nevoi ale afacerii tale, care îmbunătățesc serviciul pentru clienți și moralul angajaților.

De exemplu, cu banii economisiți poți să îți actualizezi abonamentul de telefonie pentru companie, poți să investești într-un serviciu de răspuns după program, poți să îmbunătățești designul site-ului sau chiar să cumperi scaune ergonomice pentru angajați.

De asemenea, contractele de închiriere sunt asociate cu un plan de întreținere și service pentru a oferi asistență ori de câte ori este nevoie. Asta înseamnă că pe toată durata contractului de închiriere vei avea o echipă de tehnicieni certificați gata să răspundă nevoilor tale. 

Dacă echipamentul este al tău, atunci va trebui să întreții automat imprimanta, să cumperi propria cerneală și toner, să suporți costul reparațiilor, ca să nu mai vorbim de pierderea productivității în timpul nefuncționării, în timp ce imprimanta este scoasă din funcțiune.

Și nu în ultimul rând, nu mai plătești TVA și nu-ți mai faci griji să afli cum se realizează amortizarea.

În concluzie, dacă ai o afacere ai putea beneficia de obținerea unui copiator sau a unei imprimante de clasă business, încadrând costul de închiriere în bugetul lunar. Astfel, afacerea ta poate profita de cea mai recentă tehnologie, maximizând eficiența cu cel mai mic cost de operare posibil.

Sursa Foto: Pexels.com.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE