Vass Levente, activitate bogată la Ministerul Sănătății Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 966 Vizualizări

Vass Levente, activitate bogată la Ministerul Sănătății

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Dr. Vass Levente, și-a publicat, într-o postare pe Facebook, raportul privind activitatea sa în cadrul Ministerului în care activează din anul 2021.

Potrivit acestuia, în perioada de referință a inițiat 1.068 de răspunsuri la întrebări și interpelări, fiind cel mai interpelat minister și cabinet secretar de stat, au existat 47 de inițiative legislative comentate, argumentat susținute sau propuse pentru respingere, și-a desfășurat mandatul în preajma a cinci miniștrii ai Sănătății, dintre care doi interimari, a reprezentat Ministerul Sănătății în 17 ședințe de Guvern, a avut 78 de de zile cu 70% din sarcini delegate către secretarul de stat din atribuțiile ministrului, a avut peste 30 de luări de cuvânt în plenul Camerei, o dată în Senat, nenumărate în Comisii de Specialitate, a purtat discuții cu peste 15 delegații în spitale, direcții de sănătate publică din țară, trei spitale, ambulatorii noi inaugurate, a organizat Rezidențiatul 2021 în colaborare cu G6 și a lucrat la modificările Ordonanței Guvernului 18/2009 finalizate şi puse pe masa ministrului.

”Colaborare corectă, profesională cu sindicatele şi patronatele. Sinceritate, onestitate, corectitudine. Povestea şi munca continuă. A fost un an greu şi mai ales ultimele 4 luni în cursul cărora am avut onoarea de a administra cu oameni de nădejde la Ministerul Sănătății, probabil cel mai crunt val pandemic, valul 4. Vă mulțumesc dragi colegi”, a transmis Dr. Vass Levente în postarea sa.

Arina TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE