Investiție italiană din Luduș, demers pentru reautorizare Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 879 Vizualizări

Investiție italiană din Luduș, demers pentru reautorizare

Conducerea Kompotech SRL Cluj Napoca, societate producătoare de elemente rigide din spumă poliuretanică și elemente din material compozit, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a autorizației integrate de mediu pentru obiectivul de investiții ”Fabrică de mobilă – mobilier din material plastic și chiuvete”, activitate încadrată în Anexa nr. 1 la Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 4.1 – Producerea compușilor organici, cum sunt: h) materiale plastice (polimeri, fibre sintetice și fibre pe bază de celuloză”, pe un amplasament din orașul Luduș, strada 1 Mai nr. 40.

Potrivit sursei citate, informațiile privind impactul potențial asupra mediului a activității pentru care se solicită autorizația integrată de mediu pot fi consultate la adresa web www.apnns.anpm.ro, precum și la punctul de lucru aflat în orașul Luduș, strada 1 Mai nr. 40.

Afaceri de 82 de milioane de lei, în ultimii 5 ani

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Kompotech SRL Cluj Napoca s-a înființat în data de 19 iunie 2013, are ca obiect de activitate ”Fabricarea altor produse din material plastic” și are doi asociați, ambii cetățeni italieni: Davis Martinus (50%) și Alessandro Martinuz (50%) – care deține și calitatea de administrator.

În ultimii 5 ani, în perioada 2016-2020, societatea care în 2020 avea 86 de angajați a derulat o cifră de afaceri totală de aproximativ 82 de milioane de lei și a înregistrat un profit net cumulat de circa 9,1 de milioane de lei.

”Cu experiență de 40 ani în Italia, firma Kompotech a fost înființată în anul 2013 ca și producător de componente din spumă de poliuretan rigid. După doi ani, gama noastră de produse a fost suplimentată cu linia de lavoare din material compozit. Producția de materiale versatile a favorizat dezvoltarea de colaborări internaționale, unii dintre partenerii noștri fiind lideri pe piețele pe care aceștia își desfășoară activitatea. Fabricile noastre din orașul Luduș dispun de echipamente tehnologice performante, cu un grad ridicat de inovare, ceea ce ne face un partener de încredere pentru proiectanți, designeri, arhitecți și companii care doresc un plus de creativitate”, se menționează pe site-ul firmei, www.kompotech.ro.

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE