Composesoratul Ibănești și-a ales Consiliul Director Ibanesti
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 403 Vizualizări

Composesoratul Ibănești și-a ales Consiliul Director

Adunarea Generală a Composesoratului Ibănești, întrunită duminică, 17 aprilie, a desemnat prin vot noul Consiliul Director pentru următorii patru ani, informează Primăria comunei Ibănești (www.ibanesti.ro).

Au fost 8 candidați pe buletinele de vot, pentru cele 7 locuri disponibile în cadrul Consiliul Director, care au revenit următorilor: Dan Vasile Dumitru (649 de voturi),  Zamfir Petra (649 de voturi), Petruț Gliga (553 de voturi),  Grigore Ioan  Blaga (537 de voturi),  Tudor Toma  Someșan (417 voturi),  Zaharie Gliga (404 voturi),  Genu Oprea (401 voturi),  Ioan Chirteș (367 voturi), acesta din urmă neîntrunind numărul de voturi necesar pentru a face parte din Consiliul Director al Composesoratului Ibănești.

Zamfir Petra, reales președinte

De azemenea, Zamfir Petra a fost ales în funcție de Președinte al  Consiliului Director al Composesoratului Ibănești, iar secretar, Grigore Ioan Blaga.

„Doresc să vă mulțumesc în numele actualului consiliu director pentru încrederea acordată, sperăm că am făcut treabă bună în acest mandat și lumea a fost mulțumită. În noul mandat, în următorii patru ani pentru care ne-ați ales, vom încerca să menținem aceleași relații de comunicare cu membrii composesori și să depunem toate eforturile pentru corecta gestionare a patrimoniului composesoratului”, a spus Zamfir Petra, președintele Composesoratului Ibănești.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE