Home / Business / Utilaje de tâmplărie scoase la licitație

Utilaje de tâmplărie scoase la licitație

Mureș Insolvency SPRL, cu sediul în Târgu Mureș, strada General Gheorghe Avramescu nr. 4, în calitate de administrator judiciar al debitorului Foraj Sonde SA, în reorganizare, organizează licitație publică pentru valorificarea în bloc a unui număr de 12 utilaje de tâmplărie.

Prețul de strigare este de 42.000 de lei, plus TVA. De asemenea, se scoate la licitație și o pompă de noroi 2 PN 1300, prețul de strigare fiind de 24.609 de lei, plus TVA.

”Lista detaliată a fiecărui bun în parte este prezentată pe site-urile https://www.licitatii-insolventa.ro/, www.smdamures.ro și www. olx.ro sau poate fi studiată la sediul administratorului judiciar. Licitația va avea loc la data de 24 iunie 2022, ora 13.00, la sediul administratorului judiciar, cu repetabilitate săptămânală, în zilele de vineri, la aceeași oră, până la valorificare. Pot participa la licitație persoanele fizice şi/ sau juridice care achită garanția de participare de 10% din prețul de strigare, caietul de sarcini şi taxa de participare la licitație cu 24 de ore anterior organizării licitației. Cei interesați pot obține informații suplimentare de la administratorul judiciar la telefon numărul 0745-146.096”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția)

Citeste si:  Zonă de agrement, în pregătire lângă Complexul ”Weekend”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Strategia Smart City Târgu Mureș, în dezbatere publică

Primăria Municipiului Târgu Mureș organizează, începând cu data de 23 iunie 2022, consultarea opiniei publice …